Jag är absolut inte uppe!

Idag har jag varit i skolan och lånat böcker, woho. Och framförallt lämnade mina 11 böcker jag lånat till ett arbete jag skulle skriva för nån vecka sen om mansidealet. Ett arbete jag blev väldigt nöjd med faktiskt, ett litet annorlunda historiearbete. Men jag lånade iallafall Baklängeslivet skriven av Per Nilsson. Jag har redan läst den innan men den var grymt bra så läser den igen, plus att jag tänkte använda den till en recension på internettidningen jag har som projektarbete, perfa. Sen lånade jag en annan knasig bok. Men men, nu är det Big brother, fast man tycker det är så ofantligt pinsamma människor så kan man ändå inte inte titta på det. Haha, BB-nörd!

- - - -

Just nu går man på ruta ett varje dag. Alla runt omkring mår dåligt och jag mår dåligt så det bara blir en enda ond cirkel. Plus att jag har en helknasig förkylning. Ont som attans i halsen en stund och sen känns det inget, sen hostar jag som sjutton och ett tu tre gör jag inte det längre. Finns inget utbrut i det hela. Hade feber förra veckan och var hemma onsdag torsdag. Men det bryter ändå inte ut helt så jag kan gå från sjuk till frisk. Känner mig halvdant hela tiden. Plus att jag just nu inte har något att se fram emot. Finns ingen speciell dag som är ett litet utbryt från min tråkiga vardag. Iofs är det alltid trevligt att träffa Pontus, men mår han dåligt mår jag dåligt och mår jag dåligt mår han dåligt så nu mår vi skitdåligt båda två.
Bara längtar till sommaren, värme och flipflops. Jag är så jävla trött på januari och på snön och på kylan och på alla varma fula skor och min fula vinterjacka. Suck och tvi! Om någon har något upppiggande tips så vargod att dela med dig!

Tack!

födelsedag

I torsdags fyllde Pontus 17 år och jag var där och surprisade honom på morgonen. Var uppe med tuppen runt halv sju och tog tåget tio över åtta. Anlände till Vinslöv runt halv tio och ringde mamma Lindahl och sa att jag är på ingång och ska överraska honom. När jag väl kom till huset stod hans mamma och pappa utanför hans rum (han bor i garaget) med kameran i högsta hugg och fotade mig, haha. Hans mamma klev in till honom och sa att han hade lite besök. Och där traskade jag in, och där låg Pontus. Trött och totalt förvånad över att jag var så tidig. Han trodde nämligen att jag skulle komma vid ett, två för det hade vi bestämt innan. Men jag hade klurat och tänkt fram en liten plan som skulle överraska honom.
Sen var jag hos min prins från torsdagen till idag (söndag). Så underbart att vara med honom fast vi tjivas och tjafsar ibland och inte är överens.

Han ringde precis, i pausen av Deep Impact. Så underbart att höra hans röst. Jag älskar verkligen honom. Fast jag ibland inte kan fatta det.

När prinsar sover hos en

En mycke lyckad kväll igår då Pontus beslutade sig för att springa med halvnio tåget. Kl tio var han hos mig och det var så skönt att ha honom här bara för ikväll. Iofs tar han så stor plats i sängen men det är bara gulligt, killar ska ta stor plats i sängar alltid.
Idag vaknade vi i skaplig tid vid elva och mös framför en film - Pippi på rymmen, för att vara specifik. Efter två koppar kaffe och massa mys åkte han hem med tjugo över två tåget. Givetvis tror han att jag kommer till honom runt ett, men tji kommer han få. Jag kommer istället åka jättetidigt och komma in och överraska honom.

Såg en jättefin tröja på aftonbladet som jag vill ha.

tröja

Sex and the city

Denna julen fick jag min efterlängtade Sex And The City box. Jag ska precis börja beta på fjärde säsongen och de tre första säsongerna har varit great. Julen förövrigt har varit riktigt lyckad. Släkten var hos moster Kickan och käkade god mat och Kalle Anka ersattes av en hemmafilm från kusinernas uppväxt. Väldigt roande fast jag ändå sett den filmen cirka 1000 ggr.
Sedan var det ju dags för julklappsutdelning och det gick lätt och smidigt fast det säkertligen var över 100 klappar att dela ut. Kusin Maria gjorde ett bra jobb, även kusin Sebe som förde vidare klapparna till sin rätta ägare. Sebe som förövrigt har skaffat sig en fjälla och inte vilken fjälla som helst. Tess - en kompis jag känt i ungefär två år. Och nej, det var inte jag som presenterade dem. De träffades redan när de började ettan på gymnasiet - i samma klass. Gulligt värre.
SATC
Och nu är ju även nyår förbi och nu ska man vänja sig vid att skriva -06.
Mitt ända mål detta året är:
Gå ner till 65 kilo innan studenten.
Då jag redan klarat av att gå ner 10 kilo över sommaren och lyckats hålla mig på samma vikt är det ju bara dags att kämpa vidare. Nu när dagen börjar bli längre och nätterna blir mildare. Cykelturen till gymet kan bli mer behaglig ju varmare det blir.

Nyårsafton blev verkligen lyckad, det ingick det mesta som jag hade förväntat mig.

sprit
• kedjerökning
• trevliga människor
• pojkvän
• hångel
• smågnabb
• seriösa samtal
• shaka as
• fylla
• "jag-tycker-om-dig-så-mycket-bekännelser-som-jag-redan-vet"

Och bäst av allt: Överbliven sprit
Alltid jävligt gött att få sprit över då man slipper inhandla sprit till nästa roliga tillställning.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli elva så jag kan sticka till stationen och möta Pontus. Vissa dagar saknar jag honom så det gör ont, och andra dagar saknar jag honom på ett härligt vis.

Peace, Love and Understanding ♥