I just hate u right know!

GAH! Gillar verkligen inte denna dagen. Ska skriva en vetenskaplig rapport över julen och nu vill vår kära handledare träffa oss IDAG, fast dessa handledartider egentligen är lagda för nästa vecka. Och den lilla knorren på denna berättelse är att klassen har en inlämning i morgon om pedagogisk filosofi. Just det jaa! Kan lägga till också att vår skola är mycket mån om att ge studenterna lediga dagar för att få en chans att plugga och skriva, men handledaren tyckte hon kunde ta vår lediga dag idag.
Så för mig blir det att åka hemifrån klockan tio och sen komma hem vid sex cirkus. Hela dagen försvinner till att ÅKA TÅG! Har pendlingstid på tre fyra timmar varje dag, skojigt. Blir mycket tid att skriva arbete, tur är att jag nästan har skrivit klart allt. Men blir jag underkänd vet jag vem jag ska skylla på ;)

Men Gizmo får följa med till skolan idag.

Pöss och kräm!

Lagom seg lördag. Massa shotar och white russian igårkväll. En pizza och massa mackor idag sätter en fin halsbränna!
Fick smaka på en sjukt äcklig shot igår med TABASCO! ÖRK! Tur att jag hade en mjölkdrink att skölja ner skiten med.
AJAJAJ, brand i truten!!


Nu blir det att fortsätta glo på Sex and the city. Finnen sover på soffan så då får jag passa på att se på det jag vill, WOHO!

Röda fina naglar ska skriva mitt VG på tentan!

Nymålade röda naglar och lite plattat hår. Blir att lägga sig tidigt ikväll eftersom jag ska upp klockan fem i mörrn och pysa iväg mot Kristianstad för tenta. Känns lagom kul, vet inte ens om jag har pluggat ordentligt. Det får bära eller brista.

WISH ME LUCK!!


-KärlekSåg precis nu att jag fått VG på en skrivuppgift, let me hear you say WHOOP WHOOP! ;)

GLÖM INTE!


Bara fyra timmar kvar på dig att buda hem några av mina kläder på Tradera!Hår, hår, hår, överallt!

Sitter och drömmer mig bort om hår. Jag saknar mitt mörka hår. Känner att jag vill göra något helt galet, klippa det kort och färga tillbaka till mörkt. Vet iallafall vilken frilla jag vill ha!
Saknar mitt bruna hår..
Jag kollade på gamla bilder och hittade en på mina naglar då en av mina gamla kollegor fixade dem på mig, JAG VILL HA TILLBAKA! Så jävla snygga! Svarta tippar, wow wow wow! Hade velat prova röda också! :P

Choclade is a girls best friend!

Namnam!
Finnen och jag gjorde GI ischoklad ikväll!
100g mörk choklad, minst 70% kakao
50g kokosfett
Smält alltihop och sen in i kylen i små formar.
Det ska vara dubbelt så mycket choklad som kokosfett, vi hade inte så mycket choklad bara. Så blev lite mindre. Men ja tjena va gott det var!
Men nu mår jag illa.

jjjj

When i see your face, there´s nothing I would change

Fyfan vilken tråkig dag. Jag går bara runt och gör ingenting. Går fram och tillbaka i lägenheten, kollar mig lite i spegeln, ruffsar till det fettiga håret lite, drar in magen massor, sätter mig i soffan och väntar på att något häftigt ska hända. Jag lyssnar även efter om brevbäraren kommer med post, det kanske kommer en miljon kr, man vet aldrig. :)
Jag tjatar, men kolla min klänning och många andra kläder som jag säljer på tradera.

right birds can fly so high
and they can shit on your head
yeah they can almost fly into your eye
and make you feel so scared
but when you look at them
and you see that they're beautiful
Right birds can fly so high

and they can shit on your head

yeah they can almost fly into your eye

and make you feel so scared

but when you look at them

and you see that they're beautiful,

thats how i feel about you!

- Birds (Kate Nash)

Come oooon

Kika på tradera och handla lite nya kläder! :) Vill få bort kläderna, så shoppa på!
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1067259

Gamla gubbars cheerleader!

Dagen spenderades med att läsa om Darwin, Newton, Kepler, Brahe, Galilei och många många fler gubbar i vetenskapens historia. SUCK!


Det var tungt, men jag kom på mig själv att faktiskt läsa kompendiet (som är förövrigt oförskämt tjockt) med hull och hå och sitta med pompoms för att jag hejade så hårt på gubbarna. Dem slogs ju mot kyrkans syn på verkligheten och det var spännande. Tråkigt nog slutade varje kapitel med att gubbarna dog.
Ikväll blir det en ensam kväll utan Finnen, men inte ska jag äta äckligt för det, nejnej! Det blir squashlasangegratäng. Typ blandning mellan potatisgratäng och lasange med squash istället för potatis.
Jag säger som Maria Montazami, MUUUUMS!

Garderobsstädning!

Föresten, in och shoppa loss!
http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=1067259

I love you just the way you are

ÅH! Idag var jag bara någon cm ifrån att stoppa en choklad i truten! Det är massor kvar i Paradisasken från igår och mitt löfte för mig själv var att bara käka det när jag är sjuk. Och idag är jag inte sjuk.
Jag tog en nöt istället. Men sockret fick dregglet att produceras, kul med en nöt...
Jag vill inte plugga till tenta! Jag vill åka till Malmö och shoppa second hand, får jag? :)

Lala, som i choklad

Jag hittade önskan att kategorisera vad jag skriver om på bloggen. Jag valde Dagbok, Mode och Träning och Hälsa. Frågan är då om det är något jag kommer skriva om eller är det bara något som jag är intresserad av. Vi får se.
I helgen har jag varit sjuk, så har inte kunnat träna. Istället övertygade jag Finnen att trösta stackars sjuklingen med en låda Paradis. Halva lådan uppäten och där sprack min kategori om Träning och hälsa..
Jag har inte duschat på cirka fyra fem dagar, kan jag tro. Jag sitter dessutom med ett äckligt flottigt linne med massa snor som jag har nyst ut. Mina rosa velourbralls har också tagit emot en och annan nysattack. Mode, tjaaa.. Det kanske tar sig, om jag går och borstar tänderna är jag på god väg.
Dagbok då, något som passar? Ja, jo. Det är nog ändå en slags dagbok. Fast inte sitter jag och skriver "tjära dagbok, idag är jag tjär i han och han och han och han" som jag gjorde i min första dagbok cirka 1994.
Chill out, säger jag bara!
TO BE CONTINUED...... *dot dot dot dot*.