1 månad kvar!!!

OJOJOJOJOJ. Om en månad flyttar jag! Fyfan! Packade mina första lådor idag med sommarkläder, böcker och tidningar. Men det känns ändå som en månad är långt kvar. Längtar sjukt mycket. Så man slipper åka hem till folk om nätterna, nu kan dem fanimej följa med mig home.

Det är väl ändå den värsta känslan att sova hos någon, vakna nästa morgon - nyknullad och sjukt bakis. Man vill bara hem, byta om till mjukiskläder och lägga sig i sängen med en panodil som vätskepåfyllning. Man blir då tvungen att ljuga ihop någon snygg historia så man kommer därifån. Haha, kaxigt! Snart slipper jag det!

Idag fick jag en äggskärare av pappa i för tidig inflyttningspresent. 10kr på Citygross. Haha, min pappa är så snäll!

ny soffa!!

Woho, köpt ny soffa idag. Ska hämta den i morgon. Den var otroooligt fin och sparade typ 1500kr på att köpa den från blocket. Carro är duktig på att handla soffor. Haha, eller nåt! Har även köpt en ny garderob som jag ska hämta upp på lördag!

Detta är sjukt roligt. Haha.

image176

Min soffa!

Flytta hemifrån

Snart ska jag dra mig mot min egen lägenhet. Hihi. Ligger tio minuter från päronen så det är inte så farligt. Men ska bli sjukt roligt. Har massor att göra med den. Ska måla "stora rummet", köket och hallen. Färgerna där var katastrof. Eftersom jag bara har två fönster i hela lägenheten måste jag ha sjukt ljusa tapeter/färg. Vilket det inte var nu. Så det blir måla om tak, måla om väggar och fixa och trixa.

Ska även begära att hyresvärden fixar en ny spegel till mig. Jag såg endast min panna i båda speglarna. Jag har ett duschrum med handfat och en toalett med handfat såklart! Hehe. Men båda speglarna satt sjukt högt. Så ska snacka lite med snubbarna om ett möjligt spegelskåp. Till en kortis som mig. Hihi.

Fyfan va jag längtar. Men det känns som det är väldigt långt kvar. Har tillgång till den den 1 november. Så det är sjukt långt kvar.... MEN, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Hoppas på att Stina ska trivas bra där också med lilla mig. Hoppas, hoppas, hoppas!