Pay off!

Löning på tisdag, härligt. Låt mig presentera mitt nuvarande kontobelopp, 0,50kr. Ops, var är alla mina pengar? Men nu är det snart löning och då får jag erhålla 6000kr. Jag har nog inte riktigt vant mig vid att tjäna egna pengar!

Helgen ledig iallafall, och även måndag. Önskar däremot att det var så här nästa helg istället. Jobbar fredag och lördag, ledig söndag och måndag. Men vafan, Helsingborgsfestivalen! Som tur är så finns det möjlighet att partaja på lördagen eftersom jag slutar kvart översju och är ledig två dagar! Härligt, då är det
Prebens Pågar. Eftersom jag på något konstigt sätt (harkel) lyckades missa dem på min studentdag i studenttältet får jag ta igen det då istället. I love does old men! De vet hur det ska gå till på en spelning!
Men längtar grymt till Helsingborgsfestivalen! Hade skitkul förra året, dock inte dagen efter kl sju på morgonen påväg mot ett läger. Men då kollade vi på Pågarna också, lika bra som alltid.

Fira mig idag, mer presenter! Haha, Jag är egentligen inte så ha galen! Har föresten fått apfina vinglas. Men nu är det dags att städa rummet.

Carro


Back on track

Nu är det exakt en månad sen jag tog studenten! Fan va sjukt, sjukt roligt! Dagen då alla andra börjar skolan kommer jag förstå det faktum att jag verkligen inte kommer sitta vid en skolbänk igen.
Jag jobbar och sliter, på mitt käraste citygross. Haha. Börjar bli riktigt grym och de nya rookiesarna frågar mig hur de ska göra. Då känner man sig duktig. och jag har även lärt mig alla koder, de viktigaste iallafall. Men nästa vecka kan jag glatt meddela att jag endast jobbar två dagar, måndag och fredag. Det betyder alltså att jag är ledig en HEL helg! Woho! Min första lediga helg. Sen är jag ju även ledig tisdag-torsdag. Skönt som fan. Och denna veckan har jag slitit som ett djur så känner mig lite förtjänt av de!

Men det är farligt som fan att få lön, fick ca 4000kr för de 8dagar jag jobbade i maj, och har nu kvar 1500kanske. Plus studiebidraget. Det betyder alltså att jag har bränt runt 4000 kr på två veckor, farligt farligt. Och på vad egentligen. Men men, får man pengar ska man ju spendera dem, haha.

Ha det bra, kommer förmodligen inte skriva på säkert en månad igen. Tänkte bara uppdatera lite nämligen!

Ciao!