sjuk utekväll!

Var ute igår.
Det var fan den sjukaste kvällen jag har varit med om. Och kommer nog inte glömma den i första taget. Varför har man inte ett nummer när man behöver det som mest! Så jävla typiskt. Har du det så får du gärna skicka det till mig. I need to get in contact with him!! SUCK!

jag fick den!!!

Ja men visst!!

LandskronaHem ringde precis, jag fick lägenheten! WOHO! Fan va underbart! Nu är det dags att planera lite och packa möjligtvis. Iofs är inte inflyttningen förän 1november tror jag. Men det går fort!

Nära mamma och pappa, nära kusinerna, nära stans nästbästa pizzeria, nära Tess och bäst av allt; MIN EGNA LÄGENHET!! WOHO!

47kvm (tror jag att det var), 3100kr/månad, klädkammare, ett duschrum, en toalett, ett skafferi och bäst av allt; MIN EGNA LÄGENHET!!

HAHA!

Härligt besked nu när man ligger hemma och är sjuk!

har vi haft de galet eller har vi haft det GALET?

Asså, en tanke slog mig idag!

Snart har jag varit singel i fem månader! Fem helt underbara månader. Men tiden har faktiskt gått sjukt snabbt. Tack vare jobb och Tess som följer med mig ut varje helg och vinglar i natten. Haha.

Den tanken har också slagit mig, Tess. Vi har varit ute varje helg hela sommaren, helt jävla seriöst. Det förtjänar ett pris att vi har orkat med varandra utan att ens slita huvudet av varandra en enda gång! Vi har fanimej lika roligt varje gång! Därför ska jag illustrera detta med några VÄL VALDA bilder. HAHA!HAHA. detta är ett sjukt litet handplock från alla bilder, sen är ju inte alla kvällar dokumenterade, som tur är! HAHA.

komsi komsi, lägenheten!

Resultatet av en promenad till krysset blev en chokladpuddingsburk, en låda med kakor, fyra paket nudlar och en thriller bok som lockade mig med sin spännande framsida.
Nu är kakorna och chokladpuddingen slut, två paket nudlar återstår och jag har fortfarande sjukt ont i halsen. Legat och sovit i princip hela dagen, pust.

Håll föresten jääättestora tummar på att jag får den lägenhet som jag vill ha. Vill ha den sjukt mycket. Får jag inte den finns det iofs ett nytt lass med lägenheter som kommer in i månadsskiftet enligt mäklaren. Så jag håller tummarna på att jag har flyttat innan jul! Men denna lägenhet har en klädkammare, min stora dröm; att ha en egen klädkammare.

Letar runt lite nu efter shyssta soffor och dant. Om det finns någon billig soffa som man kan få ny, eller om man blir tvungen att köpa en begagnad skitsoffa. Men jag ska leta, hihi.


Den soffan ser otroligt skön ut, från Ikea för 2000kr ungefär. Inte så jävla farligt. Känns med bekvämt att ha en trea än en tvåa. Då kan man bre ut sig mer när man vill sova på soffan. Haha.

Nu ska jag käka.
CIAO BELLE!

halsont, pricka rätt och choklad kanske?

Japp, Carro har åkt på nåt. Men såklart blir det inget pangförkylning, nejnej. Det blir såklart en fjesen halssmärta, som iofs är olidlig. Men orka vara halvsjuk när man kan vara helsjuk och sen vara back in the game. Men är hemma från jobbet idag iallafall, skönt med lite paus. Sen hade jag nog ändå inte klarat av att jobba helt 100%, eftersom mitt jobb går ut på att använda sig av rösten. Det som jag har brist på just nu!
  
Men väl hemma blir det ändå ingen vila. Ska iväg och pissa rätt. Skönt att Tess håller mig sälle. Hihi. HÅLL TUMMARNA FÖR FAN! Jag gör allafall.
image157

Ska väl inom krysset idag kanske och köpa lite "tycka-synd-om-mig-själv-choklad". Får se om min hals tillåter att äta något idag. JUST DET. Måste dricka några glas vatten till. Så jag inte kommer dit och inte får ut en skvätt. Vore lite dumt.

SO LONG BABES!

dagens nya sanning

Alla bartenders behöver inte vara bra i sängen. Haha. Dem är heta, men kan bli en besvikelse. Watch out for them! Hihi.


gud har något emot mig

Jag har något otalt med Gud känns det som. Haha, jag måste ha maximal otur.

Inte nog med att jag får min mens den dagen jag hade tänkt att jag skulle få lite sex, nej jag får ett brev på posten. Detta resulterar ett jävla pisseprov till! Det var förfan mindre än en och en halv månad sen jag pinkade en frisk burk senast. EN OCH EN HALV MÅNAD! Va fan! LYCKAT CARRO! Lyckat den fjanten som då inte vågar påpeka lite försiktigt att jag kanske borde gå och pinka i burk, nejnej. Haha, det höll han tyst om. Den överraskningen tänkte han ge mig på posten. Jag hatar brevbärare just nu. Jag hade lätt kunnat ha CityMail som min brevbärare som slänger 10KG post i buskarna. Där kunde detta brev legat.

Ropen Skalla, KONDOM ÅT ALLA!
image154

Men jag tror faktiskt Gud är lite på min sida på de andra delarna, då inte sex och kärlek. Utan jobb och annat dylikt. Går bra på jobb, har bokat in en visning för en lägenhet på 40kvm för 2800kr och bokat in klippning till mitt förjävligt slitna svallande hår på lördag klockan bakis-halv-ett. Tänk va väl planerat, känna sig lite halbakis och sedan gå till frissan och få sitt hår omhändertaget. My god, jag är ett GENI!

En ny fling...

Jag har fått en ny fling för Tradera! Sitter på jobbet och peppar kollegorna och mig själv att buda massa. Hihi. Har budat hem ett linne och ett halsband. Megafina. Och allt detta tillsammans för bara 120kr typ. Rediga klipp. Har spanat in många andra grejer som jag ska hålla lite koll på så jag kan buda dem hem till min postlodda! Hihi.
SO LONG