Cheap Monday

Idag är det måndag, och jag hatar måndagar. En ny vecka, som iofs är mycket positivt. Det betyder att det bara är sex veckor kvar. Men annars, är det måndag är det en HEL vecka kvar till nästa måndag. Och detta kallas förmågan att tänka logiskt.

   Något som är rätt trevligt med måndagar är att vi endast har en lektion på måndagar. Inval och sedan en HEL dag för projektarbete, som vi är färdiga med nu. Så därför är måndagar nu istället en lång dag då man måste hitta massa sysselsättningar för att inte tråka ner sig helt. Gud va deppig jag låter, haha.

Idag på psykologin frågade faktiskt läraren om jag är duktig på psykologi. Jag svarade att det är intressant, känns lite status att en lärare anser att man är duktig. Och vi har bara gått 1/3 av kursen. Lite stolt får man faktiskt tillåta sig att bli.
   Sen måste jag skryta EN GÅNG TILL att jag har ett jobb. Kan inte riktigt släppa det, att jag fixade det själv. Fast många gnällde om att det började brinna i knutarna. Nu vet ni det iallafall, att jag är en stolt själupptagen jävel, Ha!Njut av denna vackra blus från
Frostfrench. Den är riktigt snygg. Jag vill ha den!
Bevis på ett slut

Jävla, jävla, jävla projektarbete. Nu har jag bara en punkt kvar att skriva och varför ska den vara så förbannad seg att skriva. Den värsta och långdragna punkten av alla - resultatet. Vafan, va skriver jag på mitt resultat. "Jo, här är mina 10 artiklar jag skrivit och de handlar om detta och detta. " Jag menar, vad finns det mer att säga, något annat resultat har jag inte fått. Förutom kanske att jag fått bättre självförtroende gentemot mig själv och mitt mod och att elever fått insikt vad som händer på skolan förutom plugg.
Men är iallafall uppe i 29 sidor nu, då jag har artiklarna med också som bilagor. Förmodligen kommer det bli en slutsumma på maybe 30-32 sidor, om man ska höfta lite. Men att bara titta på arbetet gör mig sjösjuk och bara längtar tills jag satt min sista punkt och kan skriva ut det. En sak är säker ialalfall, jag kommer inte behöva sitta hela natten med det eftersom jag snart är klar. En sak som kanske inte är lika säker är om det är så bra som de borde. Det återstår att se men förmodligen får jag G, annars hade jag ju vetat om jag varit IG varnad så.

Men något som är mycket uppigganden denna trista dag är att telefonen ringde. Citygross vill ha mig till en anställningsintervju, på fredag klockan 15.00. Snacka om paff jag blev när de säger "Hej, jag är från Citygross". Först tänkte jag att de kanske vill göra reklam eller något. Men sen slog det mig att jag skickade iväg en ansökan till dem för inte så längesen, förra veckan för att vara exakt. Och den där Jenny var en väldans trevlig person som hälsade mig lycka till på mitt prov. Men det ska iallafall bli spännande med en intervju och hoppas på det bästa, ett sommarjobb i kassan som kanske leder till fortsatt tjänst till hösten. Men inga för stora förhoppningar nu, Caroline.


Jag fick även veta att jag nästa fredag återigen ska på ett nytt sexparty, hos Camilla denna gången. Trevligt som fan. Har iallafall hittat väldigt vackra ljus som jag önskar mig av något, möjligen inte pojkvännen! Eller så köper jag dem själv när jag flyttar hemifrån så de pryder i mitt fönster så vackert i min egna lägenhet.

Men nu får jag fortsätta skriva på mitt jävla, jävla, jävla projektarbete och sen gå och träna lite. Dags för det igen nu när det börjar bli fint väder. Oh yes!

-------

Jag är KLAR! Nu har jag slutfört en 100poängs kurs som innefattar 10 artiklar och en 30 sidors rapport. Nu är det ett starkt bevis på att skolan börjar ta slut! När man börjar lämna in sina skolböcker för sommaren, så känns det med detta arbete också. Lämnar in mina "skolböcker" för sista gången.
Ska bli så otroligt skönt iallafall.

Något mindre roligt är att jag har nationella prov i Svenska B i morgon. En 5timmars skrivning utan stopp. Nästan något man hoppar jämnfota för.

GodNatt!

Onsdag - dagen efter

Igårkväll bar det av till Elin i B-berga för att bli introducerad till allt som har med sex att göra. Jag var som ett barn i en godisaffär, så mycke roligt och så mycket spännande pryttlar. Tyvärr var den fantastiska "Rabbiten" ett rån för mitt konto då jag ville ha lite mer för pengarna. 599kr var lite mycket för mig, så jag satsade istället på en för 249kr. Ändå ett mycket bra val. Jag köpte även ett "när-jag-rakat-mig-får-jag-hemska-kliande-prickar-borttagningsmedel" som borde bli nominerad till nobelpris!
Men det var en mycket trevlig tillställning som slutade med lite pastasallad, vin och tjejsnack! Det negativa är att beställningen inte kommer förrän om två veckor. Men väntar man på något gott väntar man aldrig för länge, ett uråldrigt uttryck som aldrig dör ut!

Ingen planerad dag för mig, men får förmodligen kila iväg och handla lite mjölk för annars blir det väl kalabalik i hemmet. "Du har lov nu och kan ta hand om alla hushållsarbeten när vi är på jobbet, bla bla bla". Har man lov så har man, vilket givetvis är underbart skönt. Förutom att projektarbetet ska vara inlämnat nästa onsdag, exakt nästa onsdag! Skönt att ha skrivit klart alla 10 artiklar, men nu väntar den 12 sidiga slutsatsen, smaskigt värre.

Adios!

Tisdag - sexparty

Äntligen, som Gert Fykling säger, har jag hittat en balklänning OCH balskor. Och dessa skorna, så in i bombens snygga om jag själv får säga det. Och även ett riktigt kap, 350kr på Nilson! Humorn i denna historia är då att jag en kvart tidigare hade köpt ett par typiska balskor på Wedins för 30kr mer. Som jag egentligen inte gillade riktigt, just för att de var ett par typiska balskor. Men så kliver jag in på Nilson och ser dessa godbitar, de var som gjorda för mig! Ett par kvar på hyllan och i min storlek. Så förmodligen kommer jag ändå vara mottligt fin på baldagen! 
   Igår när Pontus och jag var i Malmö för att handla skor såg vi faktiskt tre olika kändisar. Eller kändisar och kändisar, Mikael Nyqvist, Tanja och Abby i Tre Kronor. Eftersom jag var sån megafan av Tre Kronor som liten var det ändå en yttepytteliten bragd att ha sett dem på stan! Och Mikael Nyqvist har ju faktiskt spelat i en film som varit Oscarsnominerad, så lite coolt är det också.

Helgens bravader var inget speciellt, men bättre än att sitta hemma och dega. Fredag var jag hemma med en fet godispåse som mitt enda sällskap. Så jag tittade på Big brother och deras finurligheter. Lördag började med att jag sov länge och chillade resten av dagen. Runt åtta stack jag till Tess och började förfesta med en ihopbränd schlagerskiva och annat dylikt. Senare på kvällen bar vi oss av till Helsingborg och Arom för att shaka as, vilket vi gjorde tillsammans med tusentals andra brudar. Temat för kvällen var Ladies Night med strippande brandmän och presenter för de 100 första. Något jag konstaterat är att tjejer är helt sanslösa på dansgolvet, knuffas och tar plats och skiter i att det står någon under deras fötter. Men annars var det en mycket trevlig kväll, inget spektakulärt men skönt att komma ut istället för att sitta hemma och dega. Kom hem runt fem och bäddade ner mig i en nybäddad säng.
   På söndagen kom Pontus förbi och mös med en utslagen mig. Sen drog vi ju iväg till Malmö igår.

Ikväll är det sexparty som gäller. Elin har fixat hem en konsult som berättar om massa sexleksaker och så. Ska bli mycket trevligt faktiskt.