Rollin on the river

HAHA! Erica är lycklig över att jag bloggar igen, hihi. Men det kommer säkert vara kortvarigt. Men nu har du nåt att göra på jobbet ja! ;)

Vilket väder, jag är fanimej bitter! Jag och
Tess kämpade igår med en molnig söndag och arbeta på våra bleka kroppar. Haha. Till slut gav vi upp och åt pannkakor i samband med Yatzi. Idag, då är det molnfritt HELA JÄVLA DAGEN! Och vad gör jag, jo... Sitter på jobbet! Den som då kommer säga att de varit ute i solen hela dagen och blivit härligt brända, kommer få mig att gråta! Så grattis om ni är ute efter det!

På fredag är det äntligen lön! Fyfan va jag har snålat! Jag har till och med varit tvungen att laga mat! Nu tänkte jag bjussa på en av mina "over and over again låtar" för tillfället. NU PIPER ÄGGEN EFTER MIG! Äta ägg och sen träna litta.

CIAO!Harder Bodies Faster Stronger

Fan, jag lärde mig precis hur man lägger upp youtube-klipp. Därför lägger jag upp ett klipp som är så förbannat klockrent! Och låten är otroligt skön!


 

I AM THE SHOWER! (inte som i duscharen utan som i SHOW)

Jag har insett att jag är en sjukt bra showare! Är Carro med på GuitarrHero turnering förlorar hon stort poängmässigt, men showmässigt är det 10 stjärnor av 10 möjliga! Allt som skedde under jobbfesten igårkväll finns med på film och detta ser jag fram emot att sätta igång på repeat under hela måndagen!

Fan va jag älskar denna låten!
 

PUSS

Om ungefär en och en halv månad bär det iväg till Turkiet. WOH! Jag längtar till SOOOOOOOOOOLEN!

PS: jag är kass på att blogga!image217