Smurf eller Hulken?

Jag köpte föresten skitfula strumpbyxor på Citygross idag! Haha. De såg fina ut när de var ihopvikta. men när jag satte på dem såg de förjävligt ut. Jag ser ut som en smurf.


Ser ni likheten?

Jag ska vara helt ärlig - jag tror inte jag kommer att använda dessa strumpbyxor ute i verkligheten!


Gratis är gott!

Fick min kamera idag! Woho. Skönt att ibland få lite trevligare grejer från Sony. En mycket bra festkamera. Var vääääldigt längesen som jag ägde en kamera som jag faktiskt använde. Nu ligger den sönder i min låda och är ensam.

Lite bilder från kameran.


Tommy otroligt koncentrerad


Förbannat trött efter långa köer


En puss kanske?


My babe!


Jag älskar mitt nya halsband!


Lite sepia


Överblick över Sony Support


Finska avdelningen, Tervetulua!

TAKE ME BABY, OR LEAVE ME!

Idag tvättar jag, dock en timme för tidigt... Och detta inser jag inte förän jag har slängt in första vändan och sätter mig för att läsa lite på text tv och ser klockan. Min första tanke var "JÄVLA SONYTV OCH FUCKA UP MIN TEXT TV KLOCKA". Men sen insåg jag att detta inte är möjligt.

Detta betyder alltså att jag har vaknat en hel timme för tidigt. Dock betyder det också att jag nu får en timme över till resten av dagen, eftersom jag kommer bli färdig med tvätten en timme tidigare. Woho!

Påtal om Sony, jag vill ha min
kamera... Min nya festkamera. Tror inte den är världens bästa kamera. Men jag har behövt en fest kamera väldigt länge nu. Och varför inte slå till när det är gratis. Gratis är gott!

 


oj....

Kilona rinner av mig...

Har gått ner 5,5 kg. Dock 4,5 kg sen jag började med GI skitet.

om en vecka....

.... får jag käka mörk choklad och frukt!!


WOOOH!

going down down!

Woho!

Carro har gått ner i vikt.


Carolines fredagen den trettoende, möjligtvis?

Har hållt på med GI metoden i en vecka nu. Och kan du tänka dig, jag fick mina böcker IDAG! Historian är så komisk.

Jag beställde böckerna förr förra söndagen och tänkte att de skulle hinna komma innan jag skulle börja med skiten. Men icke. Får ett mail i tisdags om att böckerna är försenade och att dem ber så OTROOOLIGT mycket om ursäkt för detta. Yeah right! På onsdagen får jag ett mail att mina två GI böcker har skickats. Så lyckan var stor när jag kunde hämta böckerna igår (fredag) efter jobb, trodde jag.

Springer hem från bussen och har en halvtimme på mig innan uthämtningsstället stänger. Cyklar som en dåre i spöregn och kommer till slut fram. Får mina paket och cyklar glatt hem. Jag öppnar paketen och jag ser att DET INTE ÄR MINA BÖCKER. Utlämningshelvetesstället gav mig fel paket. Jag vänder på lådan och ser adresseringen, till någon annan.

Observera att jag under hela veckan har varit tvungen att ringa mamma om recepten hela tiden för att kunna följa det hela. Funkade ju bra iofs, men det går en del pengar på att ringa henne hela tiden.

Jag blev måttligt förbannad, så fick ta mig upp i ottan i morse för att kunna cykla tillbaka dit och flörta till mig mitt paket. Detta var iofs inga svårigheter så jag bara visade mitt legg. Dock är det synd som donnan som snällt ska hämta sitt paket och ser att någon redan har varit där och taffsat.

Kusin kommer hit i kväll och ska joina mig i mitt GI tjafs med grönsaker med dipp och spela Mario kart. Nice!

sluta kära ner mig!!!!