Boktest

Lånade ett boktest från Ediet.

Vilka tre böcker köpte du senast (till dig själv)?

1. Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Har trånat efter denna bok väldigt länge. Försökte lura mig själv att den var på lite rea iallafall under mellandagsrean. Så därför tänkte jag att nu har jag tillfälle att köpa den!
2. Alla var där av Lauren Weisberger. Har fastnat för den av någon skum anledning, vi får hoppas att den är bra.
3. En Shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. Ännu en bok som jag kände ropade mitt namn. Drog på det väldigt länge, men till slut tänkte jag att det var dags att köpa den.

Vilka tre böcker läste du senast ut?
1. En Shopaholics bekännelser av Sophie Kinsella. Den var lite svår i början att greppa, men tillslut fick jag igång läsandet och då rann det på som ett rinnande vatten.
2. Mossvikenfruar, Chansen av Emma Hamberg. Denna boken och jag klickade vid första sidan. Sen var den min tågvän under två dagar.
3. När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keyes. Jag älskade denna boken. Den flöt på ett harmoniskt sätt så man inte gick totalt vilse i alla tusentals sidor!

Vilka tre böcker slängde du senast utan att läsa ut?
Har aldrig slängt några böcker, har istället påbörjat några och inte kommit igång med läsningen.
1. Änglar av Marian Keyes. Har inte riktigt fastnat för den, den fångar inte mig på de sättet som jag vill.
2. Naiv. Super av Erlend Loe. Fick den av några komipsar för flera födelsedagar sen. Den har inte riktigt fått mig intresserad.
3. Funny Valentine av Amy Jenkins. Köpte den på pressbrån i Lund då jag väntade på tåget, ville läsa något. Men har inte avslutat den.

Vilka tre böcker läser du just nu?
Just nu läser jag ingen bok. Men har tänkt börja på någon snart, se frågan under!

Vilka tre (fyra) böcker ligger på sängbordet och väntar på att bli lästa?
1. Mina hemligheter av Sophie Kinsella. Eftersom jag har trånat så förbannat efter den är det ju dags att läsa den, då jag äger den nu!
2. Alla var där av Lauren Weisberger. Samma anledning som föregående bok.
3. Små citroner gula av Kajsa Ingemarsson. Har hört att den ska vara jättebra! Och eftersom den står på min bokhylla är det likabra att jag läser den!
Måste lägga till en fjärde bok som står i min bokhylla!
4. Orgasmboken av Katerina Janouch. Är väl förmodligen ett måste för alla kvinnor att ha i sin hylla! Därför var jag inte sen att köpa den när den la på rea!

Vilka tre böcker längtar du efter att köpa?
1. En shopaholic i New York av Sophie Kinsella. Då En shopaholics bekännelser var en fantastiskt rolig bok måste jag ju läsa fortsättningen mellan Rebecca och Luke!
2. Vince & Joy av Lisa Jewell. En kärlekshistoria som lockar mig på något underligt sätt!
3. Våta spår av Katerina Janouch. Alla intriger i en enda bok! Låter som en Caroline-bok!