Allas hjärtans dagar!

va fan är de för skit?
Så ma känner sig ännu mer deprimerad över att
man verkligen vet att man är superduper singel!
varje år hoppas man på att få en "hemlig-beundrare-ros".
men ikke sa nikke, det får man fan aldrig. jag lovar,
jag har aldrig fått en ros, jo av vänner. men
alla hjärtans dag.. fan de är så jävla överskattat.
man kan väl älska varandra 24 timmar om dygnet,
7 ggr i veckan,
30-31 dagar i månaden,
365 dagar om året,
eller vad säger ni?
pah, så lägg ner de skitet och visa er kärlek närsom istället.
för faan.
/en bitter singel har talat! ;)


Sådär uttalade jag mig för exakt ett år och en dag sen. På alla hjärtans dag år 2005. Då var jag en bitter olyckligt förälskad singel som tyckte att man kunde älska varje dag. Tycker jag GIVETVIS fortfarande. Varför ha EN dag då man visar sin kärlek. Allt handlar om överraskningar, i LOVE överraskningar. Men detta året, 2006, kan jag inte klaga. Kunde givetvis varit bättre, att ha 39graders feber är ingen höjdare direkt.
Men att vakna klockan halv nio av att pojkvännen ligger på en är faktiskt något som är svårslaget. Något som gör detta ännu mer underbart är att han inte hade sovit hos mig, nejnej. Han hade tagit tåget halvsju och stod i mitt rum tio över åtta. Jag kan berätta denna gulliga historia från början, för den förtjänas faktiskt att berättas.
Måndagkväll: Telefonen ringer och jag ser att det är pontus mobilnummer. Han var på en spelning på sin skola och jag hoppades på att han skulle ringa och säga att han sov hos mig. Men tji fick jag. Ingen mamma kom upp och sa att pontus hade ringt. Så jag gick ner och frågade mamma, som förövrigt är så JÄVLA dålig på att ljuga. Hon sa att ingen hade ringt. Och då pontus sa att han hade ringt fel och skulle egentligen ringa hem blev ju såklart övertygad. Så jag fick sova ensam den måndagsnatten.
Tisdagsmorgon: Jag öppnar ögonen och ett fett smajl och blondhuvud med lila skjorta tittar på mig. en pontus hade köpt frallor och gjort frukost på sängen till moi, sjuklingen! Det har någon aldrig gjort för mig förut. Sen var han här och tog hand om sjukisen hela dagen.
Och som man kan se så har jag ju fallit för grupptrycket jag också nu, alla hjärtans dag är den speciella dagen. Fast ändå inte helt med massa presenter osv. Men att vara med pojkvännen. Så jag säger såhär:
ALLA hjärtans dag är för ALLA med ett hjärta även alla bittra singlar. Och är man en bitter singel, som jag var förra året, kommer man falla för trycket en dag. Believe me, i did!
Men i MORGON, då är det ett halvår. Mamma mia, sex månader med pontus. Det är lite overkligt.

Förövrigt blev jag grymt sugen på yoghurt!

Dagens låt

Japp dags för dagens låt. Sånt är alltid trevligt.

Dagens låt: Ryan Adams - Avalanche

Igår kom Pontus och hälsade på lite. Ringer och säger: Carro, jag har ett problem! Jag saknar dig, men jag vet hur jag ska lösa det problemet. Jag kommer till dig ikväll. Två timmar senare kom han hit och höll mig sällskap i den snöiga natten. Jävla bökigt när han breder ut sig som han gör. Men sånt får man leva med när man har pojkvän, det är bara charmigt.

Och jag är verkligen ledsen, men jag har försökt men jag kan inte. Jag kan inte tycka om Kent. Det är verkligen inte min smak alls, känns som en massa musik som inte hör ihop och som bara kräks ut ur högtalarna. Nu vet jag att Erica kommer strypa mig, men det får jag ta. Jag har försökt, but im sorry. Det där med musik är en svår grej, jag har ingen direkt smak. Allt och ingenting är bra.

Hittade såna galna då/nu bilder på t ex Avril Lavinge. Helt tokig skillnad. Jag blev nästan förundrad över om det verkligen var hon. Men nä, vad gör jag. Jo, RADERAR bilden. Attans, jag tänker inte direkt långt när jag markerar allt på skrivbordet som ska väck. Suck. Får försöka hitta den bilden igen.
Nu hittade jag iallafall sidan. Kan publicera bilden snart.

För övrigt längtar jag tills mitt linne från Halens kommer, mumma.
linneavril
Mitt underbara linne!                  Avril Lavinge Då                   Nu

Studentfest á la flower power

Ja visst, igår var det studentfest. Mycket lyckat med massa hångel här och där och massa dans! Börjar med att vi åker till Billeberga för lite förfest sen bar det av tillbaka till Landskrona igen för att svänga inom JPs förfest. Och sen var det dags att inta dansgolvet på Rhett. Lagom mycket folk och väldigt trevligt folk.  Sen var det vi kvar på stället när de stängde kl tre. Så gick jag och Hilda hem. Strångt av henne med sina ömma fötter. Var hemma vid halvfyra och bums i säng.
Sovit lite till och från idag och käkat litta choklad och sådär. Mumma, men hade suttit fint med en pizza. Dagen-efter-pizza. Och bilder från partyt kommer nog snart.

Carro: förbannat utvilad

Denna veckan är verkligen helt wacko. Först så har någon snott min almanacka! Min bästa vän är stulen! Funderar lite på att sätta upp en "bort-tappat-lapp" på skolan! Haha, men nä. Seriöst, jag kan inte planera min tid om inte jag har det nedskrivet framför mig. Ush, på det men så är det faktiskt. Men som tur var så fanns pappa, han gav mig en fin fin almanacka med guldkanter. Eftersom guld börjar bli inne nu satt det ju perfekt i kistan!

Denna veckan, lördag för att vara väldigt specifik, är det studentfest för andra gången. Jag var inte på första och lovade att komma på denne. Så det ska jag och köpte biljett idag, festligt värre. Lite knasigt tema bara som inte många stödjer direkt, FLOWER POWER. Det mest vanligaste och tråkigaste och fulaste temat som finns. Därför känns det lite ofestligt men får väl göra det bästa av situationen. Hitta någon fin överdel som är lite flower powerit och ta mina gröna pumps. Well well, det blir väl bra tillslut. Ska iallafall införskaffa mig massa mumsig drinkblandning och sådär. Lite tradigt att bara dricka ren vodka ur flaskan. Så då kan man väl dricka lite goda saker iallafall.

För övrigt kände jag mig väldigt lättad över att jag gjort klart projektet i privatekonomi. Det ska vara klart på fredag men eftersom det infaller prov på torsdag och prov på fredag kändes det givet att göra arbetet i början av veckan. Puweh, säger jag bara. Det var den mest tokigaste uppgift jag någonsin gjort. Eftersom jag inte är direkt förtjust i ekonomi och sådär så är detta invalet min mardröm! Men det är ju i förebyggande syfte säger alla, så jag får väl tro dem! Men skönt att ha arbetet klart iallafall.


Men jaha, detta ska vara en dagbok så jag antar att jag måste berätta vad som hänt IDAG.


1. Jag vaknade kvart över tio av att landskrona hem ringer och frågar om vår persienn som måste lagas.

2. Jag gick upp och käkade frukost och tittade på barnkanalen. Babar sänds ju så det är ju givet att se på det.

3. Jag tar bussen tjugo i ett och ska ha filosofi. Alldeles onödig kurs och hälften av lektionerna går till att bara sitta och snacka massa och disskutera osv. Lite småknasigt när det är sista lektionen efter en håla på nästan två timmar.

4. Jag kommer hem och lägger mig och lyssnar på musik och tittar på Americans Funiest Home Videos. Förbannat roligt att titta på. Ibland är det klipp som jag inte riktigt tycker ska visas för det är då folk kanske skadar sig katastrofallt. Ush och tvi. Men överlag är det FÖRBASKAT roligt.

5. Och nu sitter jag här, ska egentligen plugga på manusprovet i morgon, men är inte så svårt.


Där är min dag och its more to come. Förmodligen bara en kväll med plugg och något timmes telefonsamtal med Pontus.

See you tomorrow!