9 dagar kvar

Exakt IDAG är det endast 9 dagar kvar. Och inte ens några skoldagar kvar. För vi är helt klara med skolan nu! Sista riktiga lektionerna var igår, som inte ens dem var riktiga iom att betygen redan var satta.

Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig, lärarmiddag kl sju!
Fredag: Ledig
Lördag: Linda och jag gfter oss, Jens är präst!
Söndag: Vila, vila, vila
Måndag: Ölbrännboll, Karaoke på Rhett
Tisdag: "Spontan klassfest" ;)
Onsdag: Grillning på LillOlas
Torsdag: Dan före dopparedagen, klä vagnen
Fredag:
THE DAY. Askalas.

Sicken tid jag har framöver och dessutom så jobbar jag inte nu längre förän efter studenten. Idag ska jag bara njuta av min ledighet och göra ingenting. Kanske dra ner i stan och handla sushi och sedan kolla på solbrillor som jag ska önska mig i studentpresent.

Tina Karol - Show me your love
Elias feat. Frans - Whos da man
Basshunter - Båten Anna

Några låtar som är värda att lägga ett öra på.

Måndag

På något sätt lyckas jag alltid skriva blogg på måndagar. Jag hatar verkligen måndagar till 110%, finns inget roligt som händer då. Endast en lektion med inval, som för min del är inställd resten av kursen förutom fredag. Så därför är jag ledig på måndagar, som kan bli rätt tråkigt om man inte är sysselsatt.

   Men idag ska jag faktiskt på en anställningsintervju, på Lindex i stan kl 15.30. Skadar ju inte att gå på massa intervjuer fast man redan har sommarjobb. Lindex kanske har bättre betalt. Men jag förväntar mig inte att få jobbet i och med att det är många fler tjejer som kommer bli intervjuade idag. Så jag går dit, gör mitt bästa och jobbar vidare på Citygross. Sen ska jag faktiskt för "ovanlighetens skull" gå och handla
sushi. Det har blivit min nationalrätt för tillfället. Går inte en dag utan att jag är sugen på det. Favoritbaren är i Helsingborg, finfint där och till lagom pris.

Har haft en underbart förbaskat trevlig helg med mitt P. Jag älskar att vakna upp bredvid dig!

Chill out!


----

Ni bara anar inte hur besviken jag blev när jag inte hittade sushi på Citygross! VA, jag menar vad är det för skit? Ingen sushi? Tacka vet jag hemköp och ICA Kvantum som har, IBLAND. Men är sushi populärt?

Föresten tycker inte jag att det ser ut som att BB-Linn har silikonbröst. Antingen var det längesen hon gjorde det eller så har hon opererat in hängbröst.
Plus att det var väldigt skönt att Nicole Richie-Carina åkte ut, men jag vill ha hennes guldiga stövlar. Hade egentligen kunnat sitta med ett par i handen nu, VARFÖR KÖPTE JAG INTE DEM DÅ?!

-Caroline funderar-

Söndag - lugnet efter stormen

Nu är det avklarat, balen är förbi och flera veckors nervositet blev lugnad med massa skumpa och vin. Det började med en seg morgon med väntan och väntan. Pontus var i skolan och jag var hemma för att städa, hmpf. Pontus kommer hem och han är NERVÖS! Förstårligt i och med att det var min skola och mina vänner.
Men det började närma sig två iallafall och jag bar mig av ner till frissan. En och en halvtimme senare var jag friserad för ynka 500kr och kände att det började närma sig. Men fan heller, jag hade faktiskt inte hunnit bli nervös. Pontus och jag öppnar skumpan för att bli lite varma i kläderna och väntar på mamma som skulle sminka mig. Sen kom en snygg Hilda med några glas skumpa i bagaget, hihi. Då blev det massa fotografering och dyligt.
Sedan bar det av till slottet, DÅ blev jag nervös. Hur skulle alla tänka när de såg mig, hur skulle alla tänka när de såg min klänning, var jag tillräckligt fin? På bara några sekunder var vi inne i slottet och mötte Erica som var så JÄVLA vacker, ursäkta mitt uttryck. Men gud, så fin du var! Sebe Kusin var även han VÄLDIGT snygg (obs, gick icke med erica!).
Något som jag trodde skulle bli jättestelt var jätteavslappnat och chillchillidill. Vi satte oss till bords och jag älskade mina bordskamrater. Erica och jag pimplar vin och njuter, haha.
Kvällen slutade med dans, dans och åter dans. Och lite annat.
Men hela hela kvällen var riktigt mysig och lätt den roligaste kvällen jag varit med om.

THANK YOU SP03D !
Och Pontus givetvis!Tisdag - materiella ting

Fick lite utskällning för att jag inte uppdaterade min blogg. Haha, saknar mig och mina ord eller? Men iallafall, inget speciellt händer.

Som vanligt är valborg förbannat överskattat och klassas som ungdomarnas "första fylla". För mig var det en "grilla korv" kväll. Att stå i tre timmar i tygskor i regn är inget att rekomendera. Som tur var fanns P där som kunde huttra fram "Carro, jag fryser". Vilket stark pojk jag har, haha. Men valborg avslutades iallafall med två
Rena rama Rolf avsnitt för att sen slockna runt halv elva. Lyckad valborg, woho. Men tummen upp för att jag fått vara med P hela helgen.

Idag är det tisdag och på fredag är det bal. Klänningen är upplagd och nu är alltid färdigt. Spännande, nu väntar jag bara på att det ska bli fredag. Kommer bli lite småromantiskt att traska omkring i en vacker klänning med en vacker kavaljer. Foton kommer säkert upp efteråt.

Har föresten hittat min blivande studentklänning, eller jag vill ha den iallafall. Ska ner och prova den i Lund i helgen förmodligen. Woho!

Plus att jag vill ha liknande skor som dessa, fast silver.Kvinnan med det vackraste leendet.