Vinst på tradera!

Wohooooo. Det blev en hård fight men sen blev jag sur och smällde på hårt med 100kr! Och jag vann, precis på sekunden.


YEEEEEEEEEES!Och mer vinster ska det bli, har fyllt en lååång lista med saker jag ska vinna hem!

Mine mineral smink?

Är Mine Mineral sminket bra, mån tro?

Kollegorna beställer från ett företag i Brittan och jag har ju inget jävla Visa så kan inte beställa därifrån... Hittade Mine Mineral, ser ut att verka ganska bra.

Några upplevelser möjligtvis?


Day of photosCaroline har mensvärk

Stina kom och tröstadeCaroline har energi nog att visa hennes hår
efter att ha gått hem från bussen i duggregn..

Måndags-frågor

Jag har sjukt håriga ben. Ska jag orka att raka dem i morgonbitti. Då kan jag ju ställa mig dessa frågor:

Behöver jag raka benen?

Vem fan ska se mina rakade ben?

Vem fan är jag rädd för ska se mina orakade ben?

Varför lyckas jag varje gång jag ska skriva ben att skriva VEN?


Svaren antar jag är:

  • NEJ

  • INGEN

  • Min katt ?

  • För att orakade ven kanske är coolare än orakade ben? 


GUDBAIE!

I need..........

  • Träning
  • Guppande lakan!


My hunk, my hunk, my hunk, my hunk!

Har klickat hem tre böcker, en för nöje och två för blod, svett och tårar.

Mamma tipsade om en bra receptbok för matlagning inom GI metoden så jag klickade hem den. Klickade även hem en annan bok med ÄNNU mer bra recept. Sen var jag ju så klart tvungen att klicka hem en "vanlig" bok också. Bara för att det är roligt med massa nya böcker. Det räcker inte för mig att vara medlem i
Månpocket och få hem en bok i månaden, nejnej. Måste ha mer! Beställde iallafall hem Läppstiftdjungeln, eller Lipstick Jungle som den också kan kallas.

   

Har kollat på serien, mycket bra faktiskt. Kände att jag ville läsa boken också för att få en annan synvinkel på serien. Men hoppas på att denna serie håller längre än vad alla andra serier jag fastnat för gör. Men det finns en riktig hunk i Lipstick Jungle som jag inte kan sluta dreggla över.


Puh, jag tror jag precis kom!I just wanna flirt

Jag vill gå på dejt, men jag orkar inte engagera mig!


musik-söndag

JAG VILL INTE VARA SJUK LÄNGRE!

JAG VILL GÅ TILL GYMMET! (Hur fan stavar man egentligen gymmet? Med ett M eller med två?)När jag är helt frisk ska jag springa till gymmet och pumpa till denna låt!


Crush

Jag är sjuuuuk.Buhu.


Jag hatar när man börjar inse saker som man inte kan rå för. Känslor man inte rår för. Men som man inte vet vad man ska göra åt. Ska man göra någonting åt saken eller ska man skita i det?

NU ÄR JAG TRÖTT PÅ DETTA!

Så jävla duktig jag är, tränar som ett svin, går på gym minst tre gånger i veckan och de andra dagarna promenerar en timme... Jag käkar skitbra mat, fisk, kycklig, kött, grönsaker, böner, frukt, fullkorn, jaddi jaddi jaddi.. Och vad händer med mig?


INGENTING!!

Vissa människor kan titta på ett gymkort och gå ner fem kilo, deras mage försvinner som mina pengar på kontot gör efter löning. Det är så jävla tråkigt, min kropp vill tydligen vara fet. Men detta ska det fan bli stopp på, jag har klarat det innan. Så varför skulle jag inte klara det nu?

Gott folk, Caroline ska börja med GI-Metoden!Jag är kär, i en robot....

Jag erkänner! Jag kan inte få nog av Transformers. Dock inte det tecknade. Pallar inte tecknade serier, tyvärr. Jag kollade på Transformers för några månader sen och var helt såld. Satt fastklistrad och koncentrerad på filmen, inget fick störa mig. Plöstligt.. Efter dessa månader utan att ha tänk på denna fantastiska film, så vaknar begäret efter den till. Jag bara MÅSTE se den igen.

Jag får hem den och kollar glatt på den. Jag får den där pirrkänslan i kroppen, sån när man egentligen är kär i en levande varelse, ingen jävla robot. Nu efteråt känner jag, bara efter två dagar, att jag måste se den igen. Därför mina vänner, har jag beslutat mig om att jag faktiskt är totalt hooked i denna film. Ser sjukt mycket fram emot Transformers 2 som börjar visas i Sverige i mitten på 2009. WONDERFUL!