-----------------------------------------

Oj som min blogganda försvann ett tag där. Orkade bara inte skriva något intressant, kanske för att det inte händer något intressant.

Fiskröra ligger i mikron och snart bär det av till skolan.


Ghost Whisperer

Jag kan inte sluta titta på Ghost Whisperer. Det är så bra så bra. Reklam återigen. Kolla på det for god sake! Jag är glad att jag bara är på tredje säsongen, dem är på femte säsongen i dagsläget. Mycket att se.

I avsnittet jag kollar på nu ser hon Tomten, eh?

Naket spöke behöver hjälp att hitta sina kläder. Intressant.


jag måste jag måste jag måste!

Dont be scared, ive done this before...åh åh åh så bra! !

lite off

Fortfarande lite off, en i klassen räknade ut att det är cirka 800sidors läsande till nästa tenta om fyra veckor. Det är med andra ord hett om öronen just nu.

kategoriskt, antisepatoriskt... eller något..

Hmpf, tentaplugg och jag orkar inte läsa alla mina bloggar jag har i min blogg-bokmärkes-mapp. Jag orkar knappt plugga... Det är tråkigt att plugga när det är kväll..

Så orkar inte idag, puss på er!

ring the boobs in the dressOch, ja det är en BH ni ser. "OH NO SHE DIDNT!?!". Men den är ju fin, och det är min PLIKT att visa den.

Ser ni hjärtat på den stora ringen?

I want ur everything as long as its free


En av mina verkligen favoritvideos! Ligger i samma klass som Beyonce - Single ladies videon. WOW.Vet dock inte riktigt vad jag tycker om deras duet Telephone. Har lyssnat på den ett par gånger, snart kommer jag väl gilla den antar jag.

my bedroom is home

H&M katalogen kom idag och frestade mina smak(syn)lökar. HOME avdelningen har så fina sängkläder och dyligt, men hela upplägget på bilderna är ju bara SÅ UNDERBARA! Jag vill ha ett sovrum som dem här:

foto: hm.se


Insperation, insperation, insperation!!

Sitter skönt i min soffa!!

Kollade på Wallander Innan frosten igår. Obehagligt när det handlar om sekter och masssjälvmord och ditten och datten. Men jag tyckte nog inte den var fantastiskt bra.

Den börjar med att en tant blev mördad i skogen, men man fick ju aldrig veta varför hon mördades. Jag fattade inte det iallafall. Stackars tant och tvingas bli mördad i en film där hon inte ens ingick i handlingen. Hon bara råkade vara i skogen.


Jag blir lite irriterad när posten kommer TVÅ gånger på en dag. Först kom en H&M katalog (FARLIGT FARLIGT), då blir man besviken har inte mitt paket från H&M har kommit och suckar lite. En halvtimme senare kommer det en vända till, kommer postmannen/kvinnan på att det fanns mer och sprang upp till fjärde våningen och small ner det hos mig ellöör?

DÅ kom min H&M avi! WoHo!

Så i all irritation blev jag ändå glad, för jag har ju fått mitt paket. Fast nu kommer nästa problem;
Jag måste hämta paketet, orka...Finnen trodde jag skulle skriva om min nya förkärlek för secondhand, men HA, det gjorde jag icke! ;)