9juni - times goes by

Vill ju bara tillbaka!
studentbild
Ni får ursäkta mina utsökta poser och superleenden!

student
Väldigt ocharmiga poser där också för oss alla!

Ny frilla

Blev kortare än jag tänkt mig, hade egentligen planerat att klippa topparna. Men jag kände sen att jag ville fixa till de lite extra. Fixade lugg och tunnade ut håret lite.

Synd bara att jag haft totte på mig nu när jag har städat och håret blev så "ofriserat" och typiskt tottefrilla. Bättre bilder kommer inom kort.

hårhårhår

VA?!

Va lissen jag blir när martina har lösen på sin blogg! :(

frisörtime

Ja, då var det dags för ett litet besök hos frisselissan. Får hoppas de slutar med en lycklig historia!

FÖREBILD
fest
Tråkig snelugg och ofriserat. Suck.

Skomani

Gud va jag älskar skor!

Synd bara att jag älskar mycket annat att jag inte har råd med allt jag vill ha.

Hör och häpna!

Bianca Ryan 11 år.

Bokmania

Föresten så vill jag läsa, jag vill. Men jag orkar inte. Har påbörjat Djävulen bär prada och ska försöka ta mig igenom den. Vissa perioder kan man sluka böcker, den perioden är jag inte i nu och har inte varit i den på länge. I högstadiet lånade jag alltid hem 14 15 böcker över sommaren. GALET. Men en favorit, Per Nilsson ( Hjärtans fröjd, Du & du & du, Ett annat sätt att vara ung, etc). Anledningen till att jag får sån förbaskad bokmania är allt om böcker jag läser hos mikaela
Så ska försöka plöja igenom mina dammiga böcker jag köpt men aldrig läst! 

Föresten så går det bra för mig, gått ner ett kilo. Woho.
 


haha

haha

Måndag - pepptalk

före och efterbild2
För 1,5 år sen (förra våren) var jag big big big och nedstämd. För 1 år sen (förra sommaren) var jag fräsh och uppeppad (se före och efter bild). Just nu är jag mitt emellan. Och vill tillbaka till "that feeling", jag fick en helt annan känsla för min kropp efter tre månaders skärpning och motion. Därför ska jag gott folk, delge min fight mot mina kilon. Från och med Måndag den 14 augusti är det slut på småätande och "nästan-trillande-tillbaka-till-dåliga-vanor-igen-tillstånd" och dags för min fight jag aldrig avslutade för ett år sedan. Jag ska känna den känslan igen. Jag ska känna mig stolt över mig själv.

Thats all for me, och se inte detta som någon "bantarblogg". Detta är en förbättringsblogg som ni skulle kunna ta del av för att själva komma dit ni vill. Och observera, jag ska förbättra min hälsa och känna mig trygg i mitt p-pillers ätande, övervikt och p-piller är ingen bra kombination. Och framförallt känna mig stolt och känna mig själv. "Oprah-varning", men det kanske hjälper mig!

Vi ses om 1vecka!

Över and aout!