Nu är jag här

Har fått en del klagomål att jag är dålig på att uppdatera. Anledningen till detta är att jag nog aldrig varit med om en sån livstvist som jag är i nu! Så snabbt något kan förändras visste jag inte var möjligt, men nu har jag fått det bevisat.

Måste bara säga att under ungefär en månad har jag införskaffat mig fem par skor! Det är najs, i allt elände. Men det kommer nog tillslut bli bra. 

Varsigod Erica och Martina! ;) 

Föresten, måste lägga till. Kom på att jag faktiskt har köpt sex par skor! Om ni verkligen är intresserade SKULLE ni kunna få bilder på dem, om ni verkligen vill! Men då får ni skrika till!

Utgång

Utgång ikväll, får hoppas det blir roligt. Vill glömma allt som händer nu!

Mat, måltid och hälsa

Fan att det skulle vara så krångligt att läsa denna kursen. Sitter nu och ska läsa igenom ett kompendie på 350sidor och sen göra en hemtenta - om matens KEMI. Gaah. Lite jobbigt.

Ett bra tips att hålla dig botra från den där chokladbiten man trånar efter är att mäta sig runt magen, inse hur mycket man är över "gränsen för större risk för hjärt och kärlsjukdomar". Då inser man hur onödig den biten är. Och hur gott ett päron är till exempelt. Gränsen för en kvinna är 80cm. Då är det bara ökad risk, men överskrider det 88cm är det kraftig ökad risk. Tänk på det du!

Kan också påpeka att en röd paprika innehåller trippelt så mycket C-vitaminer som en apelsin! Tur för mig som inte är på tok förtjust i att äta en apelsin, kladdigt och surt. Men som däremot är förbaskat förtjust i paprika!

SO LONG!