lila, eller är det rosa...

Idag dricker jag lila te. Intressant, har nog aldrig gjort det. Är van vid att det är typ.. brunt..

Iallafall Friggs Rosehy Berry, helt okej. Fast inte sketa gott. Men kul att dricka lila dryck iallafall. Utan mjölk är det rött som bloooood!

Och för övrig älskar jag min mugg, har en fetish för muggar!

Jag hade en dröm i natt kom jag på!

Jag fick ett brev på en läsare ( för jag är ju så himla känd, höhö) där hon hade skickat med typ 42kr eller något. Det fanns med en liten lapp i paketet där hon skrev att hon tyckte synd om mig som fattig student och skickade sina lösa pengar till mig. Så sött. Underbar dröm-läsare.

the nonexistinghappening.

Blir inte mycket ikväll...

Digestive, smör, ost, cola light, naturgodis och två kärleksfilmer. Och en ensam Caroline.

Får väl drömma mig bort i lycklig kärlek, jaddi jaddi jaddi.. Ibland önskar jag att kärlek inte fanns. Kärlek för prylar klarar jag av, inte för personer.

Helt enkelt en händelselös kväll..

En händelselös helg, faktiskt..

Vad gör ni ikväll?

WOW!!

WOW! Jag är offeciellt in love!

Jag till två secondhand butiker här i stan. Och det var så himla mysigt. Och sjukt bra priser! :) Passar bra till en fattig student! Och jag blir så glad i magen när jag tänker på att jag äntligen har vågat mig in och beta mig igenom alla kläder. Det fanns mycket fint.

Två jackor, ett par svarta byxor och en svart väska där jag får plats med massa skolböcker. Allt detta gick på max 250kr. Och det sjuka med detta är att en av jackorna kostade tydligen 2000kr i nypris. Jag köpte den för 100kr. Och den är snygg snygg snygg.   →

 

 

 

 

Såklart svängde jag inom H&M och var tvungen att plocka på mig lite ringar.


I need a Second Hand

Efter att ha läst så himla mycket om olika fynd som folk gör på secondhand så måste jag fanimej kolla detta. Jag har alltid haft en liten rädsla för att gå in i en secondhand butik. Det känns som att man inte passar in. Men har kollat in var det finns i stan och ska ta en promenix dit senare idag. Kanske hittar något fynd till i helgen.

Jag har ett hopp för det. Kliar lite i mina shoppingfingrar.

Finnen köpte te till mig igår, ÅH SÅ GOTT DET ÄR! Helsingborg heter det, så om du inte bor i Helsingborg blir det svårt att hitta det. Vi kom fram till att det smakar som tuggummibollar som man köper för en femma i såna automater i mataffärer. Det man älskade som liten, GOTT!

NU: Sätta igång hög musik och komma igång för dagen.


1o/o1/28

Är det verkligen torsdag idag?!

Jag är helt borta på vilken dag det är. Jag har i princip gått runt sysslolös sen 18december då det var dags för jullov från skolan. Sen har jag börjat på den ny skola nu den 19 januari. Och det intressanta med detta är att vi endast har två föreläsningar i veckan, i två till tre timmar. Inte mer. Jag kan även tillägga att dessa föreläsningar faller på tiden 13.oo. Alltså har jag hela morgonen på mig att antingen sova eller att göra massa nyttigt.

Men det enda jag orkade idag var att diska. Kommer kanske läsa lite, men dock inte i kurslitteraturen utan i en bok jag började läsa igår. Jag fick ett plötsligt sug att läsa en deckare, och det är jag inte undernärd på! Så jag drog någon i högen.

Åke Edwardsson, Nästan död man.
Bra? Dålig? Tråkig?

Hittills är den helt okej.


reklam reklam reklam!
det som syns i min mun är inte en jordgubbe, det är min tunga!

C ♥ C =sant, carro ♥ café alltså...

Jag har ett erkännande att släppa fri;

jag har ett beroende av ett spel på Facebook. Trodde aldrig att jag skulle bli beroende, men jag är fast. Jag skriker till Finnen under kvällens gång: "Jag måste in på caféet och servera mina kycklingar!!".

Det värsta i detta är att han har börjat acceptera mig som jag är, helt otroligt! Vissa hade varit nöjda med att ens pojkvän accepterar en som man är. Men hur pinsamt är det inte att bli accepterad som en spelnörd som sitter på Facebook för att servera några jävla kycklingar, inte för att snacka med vänner eller så.


 

Och nu till ett annat problem, jag har ingen mjölk! Och för inte längesen erkände jag mig offentligt som beroende av kaffe....

 

What would Carrie do? ;9designern i mig vaknade upp, men somnade lika snabbt igen...

PUH!

Har fixat lite ny design! Det var fan inte det lättaste, tackar ALLA miljoner bloggar och forum jag varit inne på och försökt förstå mig på kodning och skit.

Men en sak jag inte greppar, som hjälpa kan komma att hjälpa om du vet. Hur får jag menyn till höger om texten? Allstå inte till vänster som den ligger nu.. Jag har försökt skriva right på varje ställe som det står left, men inget ändras....

Nu är jag iallafall trött...


Välspelad gäspning!


the F finger is my friend today

BTW!

La mina välförtjänta studentpengar på en ring igår!

BELISSIMA!


100126!

Min nya älskling som kommer klockan tre måndag-fredag, Ghost Whisperer. Wow, va bra det är. Jag är skiträdd för spöken och allt läskigt, men jag kan inte sluta titta på denna serie. Och vad är det för dag idag - TISDAG. Och har jag några förläsningar idag? NEJ! Vad blir det då klockan tre? GHOST WHISPERER!

Så glo TV får man göra ibland.


Jag blir jävligt förbannad när Tvn står på och det där jävla programmet sänder, IS SHE REALLY GOING OUT WITH HIM! Har truddelutten i huvudet. Lättare att komma ihåg namnet då. Men fan va detta program suger. Tjena att detta är på riktigt. Lika äkta som The Hills!

NU: låta naglar torka, föna nytvättade och nyinpackade håret, traska till jysk och handla pryttlar till lägenheten.

Shopping, CHECK!

Okej, räkningarna blev betalda...

Är det då så att man ser att det blev ganska mycket pengar över, så går det inte att hålla fingrarna borta.

Fyra underbara silverringar, en efterlängtad
klänning, en söt topp och en underbart söt BH!

OPSI!!

kaffe+bankdosan+räkningar=måndagmorgon!

Godmorgon!!

Nu har jag pussat Finnen hejdå och känt mig som en riktig hemmafru.

Planerna idag går på studiernas och räkningarnas väg.

Betala alla mysiga räkningar, jag älskar elräkningen. Hur mycket man än släcker lamporna så går ändå summan skyhögt. Jag vill inte ge upp TVn!

Sen blir det datorintruktion på skolan, KLOCKAN TRE! Inte så skillad schemaplanering.

NU: äta ägg


Jonas

Jag skriver nu om min pojkvän, Finnen.

11 februari bestämde vi oss för att gå på dejt, att välta kor. Fredagen den 13onde kom du hem till mig för första gången. Vi gick inte ut från sovrummet på hela helgen. Ben & Jerry är vår signaturglass och Vem vet mest är vår grej - VI VET MER!

Du är min favoritmänniska och nu är det dags för att sätta ett till hjärta i vår almenacka!Jag vill följa Triss motto! Plötsligt händer det!!

Jag hatar att vara student, jag sitter och önskeshoppar varje kväll. Jag drömmer mig bort i en värld där jag har en hundring eller två över för en snygg ring eller kanske en tjäck klänning.

Men som student måste man vända på varenda jävla krona (eller hoppas på att Finnen (pojkvän) är sugen på att dela med sig av sina tjänade pengar.

Det är nu jag ångrar att jag sa upp mig på Sony för lite mer än ett halvår sen. Jämför man med idag och på den tiden då jag tjänade pengar (DOCK INTE MYCKET), då var man ekonomiskt oberoende.

"Ja, tjena mittbena!
"