något jag idag kräker över...

Det där Extreme Home Makeover. Jag vill bara kasta fjärrkontrollen in i TVn när det är igång. Tur att man kan byta kanal istället för att förstöra sin fina TV.Men jag har stooora problem med det här programmet. Hyperaktiva snubben (som faktiskt i vissa fall kan vara snygg) blir plötsligt allvarlig och säger till sitt team, som gråter mer under ett program än vad jag gjort under mina 21år, att denna man/kvinna är en hjälte och ska ha ett nytt hus.

Jag tror inte jag har problem med att folk får nya hus, herregud det är ju tusentals program där vi har personer som åker hem till folk och inreder rum och dyligt. Men där spills inga tårar.

Det är dem här jävla snyfthistorierna som jag faktiskt vill kräkas lite på. Så klart är det jättesynd om människorna och deras historier. Men det är samma visa om och om och om igen, och samma allvarliga blick som säger; "THIS MAN IS A HERO AND HE NEED OUR HELP"

Nä, ni om vill, glo vidare på det programmet. Men för att slippa en trasig TV eller en spya på golvet kollar jag hellre på vår älskade man som talar med hundar. Där är det lite spänning iallafall! ;)

Postat av: SANNA

Håller med, skitprogram!

Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

haha WORD! hatar det där programmet! så jävla amerikansksliskigtskenheligtäckligtsentimentalt!

2008-12-29 @ 21:27:45
Blogg: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

det övergår mitt förstånd hur nån kan tycka att det är bra..Ja jag gillar också den gröna..tänk om lindex hade velat trycka allihop drömma

2008-12-29 @ 21:52:33
Blogg: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: SEX AND THE CITTY

Svar: Haha. Egentligen inte. Men eftersom jag heter Citty (Kitty) så tycker andra att jag borde få massa Hello Kitty-stuff.

2008-12-29 @ 21:59:50
Blogg: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: SEX AND THE CITTY

Svar: Haha. Något sånt.

2008-12-29 @ 22:02:33
Blogg: http://sexandthecitty.blogg.se/
Postat av: Em

ja självklart ska ni få följa min tid i florida, jag åker om en och en halv vecka och tänkte uppdatera flera gånger dagenligen. jag längtar!

2008-12-29 @ 22:02:54
Blogg: http://audrinas.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

Blogg:

Kommentar:

Trackback