påfyllning i lägenheten!

Jag har fått lite mer grejer till lägenheten nu. Lite nya prylar till köket, t ex taklampa. Sen har jag fått in en hylla i duschrummet så jag slipper ha alla mina prylar på handfatet, det är inte jättesnyggt med det. Sen det bästa av allt; min SONY TV! Den är såååå fin, och så underbart braaa!

Dem som har lite koll på tv apparater kan nog
läsa sig till att det är en mycket bra tv, ni andra, bara NJUT AV BILDKVALITÈN! Det är min nya älskling, jag behöver ingen karl. Jag har min tv! Och där lät jag nog som en man, AOUCH!


Min älskade tv, en del av köket och Stina, dålig bild på duschen.

från blondin till brunett!

Jag har gått och snubblat lite i en lerpöl! Jag vaknade en morgon och såg mig i speglen, AAH! Jag är brunett. Sen kom jag på att jag faktsikt dagen innan pungade ut 1200kr hos frissan, ajajaj. Ångest över det. Men dock inte över att jag är brunett, i like! Jag trivs såklart som blond också, men jag gillar lite omväxling! Haha.

I morgon är det nyår. WOHO!


brunett VS blondin

någon som har ett jobb?

Idag städade jag, otroligt duktigt. Men jag sket i det viktigaste, disken. Haha, jag bara orkade inte. Jag har fan dammsugit, dammat och bärt ner resten av flyttlådorna (efter en och en halv månad, haha). Varför skulle jag då diska? Hihi. Det får jag la fixa i morgon efter simningen.
På simningen är det föresten en het badvakt, eller nåt sånt. Han går omkring med sitt blonda lockiga hår och bara glider, GRAWOH! Ibland brukar han faktiskt simma lite han också. Ännu mer GRAAAAWOH. Its HOT HOT HOT!

Efter sju månader på jobbet har jag nu börjat vantrivas. Jag gillar inte att vara där längre. Byte av chef gjorde inte tillvaron trevlig, har blivit ett militärcenter, istället för ett callcenter. Får väl börja strö mina frön någon annanstans.


Otroooligt fräsha kusiner på andra advent.
Mysigt värre, söndagsfräsh.

JUL JUL JUL JUL JUL JUL

Var ute i fredags. Börjar nog bli gammal kärring. Ser inte tjusningen med det längre, haha. Jag har festat färdigt för detta året tror jag. Spar pengar iallafall. Måste vara sjukt försiktig med mina kära pengar eftersom det är jul och allt, JULKLAPPAR! AAAH!

Men iallafall, i fredags var vi hos lilla mig och drack massa vin. Sedan pös vi till hbg och Snaps/Krom (kommer alltid se det som Snaps). Var där och dansade lite och minglade. Vilket är jävligt svårt i HBG då ingen är villig att vara social. I love Landskrona för det. Alla i Landskrona är så sociala och man springer alltid på något nytt ansikte att lära känna. Och det gillas. Därför är det MINUS att vara i HBG.
   Sedan tappade jag tydligen mitt bankkort. Så typiskt att se det när jag och pappa skulle till IKEA och handla en kökslampa till mig. Som tur var så märkte jag det INNAN vi åkte dit, slapp stå där och skämmas över att kortet var borta. PUH. Fick spärra det och fixa nytt, lätt som en plätt. Men får gå kortlös nu i några dagar, lite småjobbigt. Men jag har mat i kylen så jag klarar nog mig bra. Hihi.




Har beställd en underbart snygg tröja i från Anna, hon gör sjukt snygga tröjor. Me LIKE! Har beställt en vit "I have a red personality". Riktigt snygga grejer, kommer nog beställa mer där. Hihi. CHECK IT OUT!


GOD JUL!