EN DAG

blev utgång i fredags, njut av bilderna! ;)



"rasta muttorna-projektet"

its not fair!

Varför ska jag gå och bli krasslig i halsen när jag SÅ gärna vill ut i helgen! Ibland är livet måttligt orättvist!

sicken osis!

Idag skulle jag ÄNTLIGEN få ta en fika med gosseErica. Men vad händer, jo hennes jävla jobb ringer, (grrr) och vill att hon ska jobba. Då de inte har velat ha henne på hela veckan så vill de ha henne JUST IDAG. SUCK gånger tio. Det får bli en annan dag.

Idag blev jag 100% singel.

CHILL OUT.


erica och jag

http://acire.blogg.se/131106161519_till_min_carro.html

taack erica! :)

nu är det tillbaka till VÅR tid! ;)


observera att fotona är tagna för två år sen! ;)

Torsdag - salstenta

Idag hade Caroline sin första salstenta, jaadå! Denna tenta handlade om mat mat och mat, och lite hälsa! Tro fan att jag fortfarande är kvar i ett gymnasie-stuk och börjar plugga dagen innan. Då var det en bragd om man började plugga hela två dagar innan. Men ja, detta har jag fortfarande kvar i mitt lilla huvud, omedvetet. Men blir jävligt medveten varje gång jag gör samma misstag, "från och med nu ska jag alltid börja plugga minst en vecka innan!". Yeah right, Carro dröm vidare. Men detta ser jag bara som en bra första smak av hur det verkligen är på universitet. Så jag är förberedd till mina kommande utbildningar som jag "planerat".

Men dagen började rätt trevligt ändå, kom till skolan runt elva och satt och slösnackade med emma och sofie! Alltid lika jävla trevligt, haha! GOO Disney! Sen bar det av till lunch, Grafitti café. Inget bra val egentligen, emma fick inget smör i sin potatis och jag brände mig på tungan på min för varma potatis och sofies sallad var inte mättande. Dumt egentligen, varför lyssnade vi inte på visa sofie?
Sen blev det dags för tenta, som gick förvånansvärt bra ändå. Då jag inte hunnit läsa igenom hela boken, möjligt 2/3. Men om det blir godkänt får vi se, jag citerar emma: "Det kändes bra, men de gick nog skit, men de känns ändå bra!". Sen fick vi tillbaka våra hemtentor, OH NO! Inte så baad som jag hade förväntat mig, blev inte godkänt men fick ändå bra respons på det jag hade skrivit. Lite tradigt ändå att jag hade skrivit på typ 2/3 av frågorna och alla dem var bra, men ändå inte godkänt, snålt. Meeen men, dagen var ändå relativt bra.

Har ni föresten sett att man får fyra avsnitt av gillmore girls om man handlar en big mac &co på mdonalds! JAG VILL HAAA. har ju precis fått sån "vill-ha-alla-avsnitt-av-gillmore-girls-känsla". Och så bara finns de erbjudandet på mcdonalds. JA TACK, får springa runt och leta upp var dem finns, var nämligen slut på Knutan, ATTANS.

Men men, simma lugnt!