Nu drar jag!!

Sådär, då var jag färdig sminkad. Det blev omsminkning tre gånger tills jag blev måttligt nöjd. Dock är jag fortfarande inte nöjd, kanske beror på att mitt partyhumör just nu ligger på NOLL.

Nu är det väl dags att pysa och sedan klunka i sig massa vin!

 

HA EN FIN KVÄLL ALLHOPA!

dagens rekommendation

Var tvungen att börja på denna fantastiskt goda cidern som är min nya favorit. Jag klarar egentligen inte av att dricka cider, som för alla andra blir det mycket AJ-AJ-mage...

Men denna cider är så god så jag är beredd att offra min mage för en stund.



är vi kändisar nu?

Wooow, mitt jobb är i tidningen. Jag är så stolt, torkar bort en stolt tår från min kind.

http://hd.se/ekonomi/2008/12/30/ingen-kris-foer-telefonsupport/

Haha, NOT!!

Jag är dock stolt över min älskade kollega som glänser hela artikeln! Jag kan se framför mig hur hon förklarar för kunden: "Du vet den lilla dosan du fick med i lådan, med hjälp av den ska du sätta igång din TV för att jag sedan ska kunna guida dig genom menyerna".

Tur att jag inte var på jobb då tidningen var där, såg ju ut som ett jävla monster....


Min katt har min humor!

Jag berättade ett skämt för katten och hon älskade det!


carros nya love love love

Jag har ett älsklingsprogram gömt i mitt bagage.. Shear Genius, det frisörprogrammet som går på kanal5. Helt fantastiskt. Detta är ett program som får mig att drömma om att vara frisör. Såg första säsongen i somras och är nu överlycklig över att säsong två har börjat!

I love love love!



Nu är det ett avsnitt till av det, TJINGELING!

alla som inte dansar hatar brysselkål!

Okej, säg att jag är duktig!

Det blev aldrig några pommes, istället håller jag på och steker upp en kycklingfrilé och kokar upp brysselkål. I love love love!

Känsliga läsare får blunda nu.......


MUUUUUMS!

jag vill kränga idag!!

Jag är så sjukligt sugen på pommes! Det värsta i det här är att jag har en påse i frysen med just POMMES. Dock är det ju så att min kolydratkonsumsion inte är så hög och borde fortsätta ligga på det planet. Jag vill ju inte att mina 10kg ska komma tillbaka...

Men om man är lite sjuk - är det inte okej att synda lite då (förutom att man har syndat i cirka två veckor nu över julsemestern)?



Ner i sängen tillsammans med två och en halv män!

Hade varit lycka om det faktiskt hade handlat om livs levande karlar. Då hade jag nog valt dessa:

En hel Mattew och en hel Alexander.



Och en halv Nikolaj.




Tyvärr ser det inte riktigt ut så. Jag ska lägga mig med mitt störda öga och värkande kropp under mitt täcke tillsammans av några avsnitt av 2 och ½ män.

ser alla på step up 2 eller är jag bara paranoid ?

Nu har jag börjat fundera på en sak. Vad är det som gör att ALLA bloggar jag läser just nu faktiskt berättar om deras filmkväll och där har det ingått en film som kallas för Step Up 2. Jag kan nog räkna upp minst fem stycken som kollat på denna film på bara några dagar.

Varför kollar alla på den nu helt plötsligt? Rea på cdon.com eller vadå?


Såklart har jag ju sett denna film också, men det var typ ett halvår sen...


något jag idag kräker över...

Det där Extreme Home Makeover. Jag vill bara kasta fjärrkontrollen in i TVn när det är igång. Tur att man kan byta kanal istället för att förstöra sin fina TV.



Men jag har stooora problem med det här programmet. Hyperaktiva snubben (som faktiskt i vissa fall kan vara snygg) blir plötsligt allvarlig och säger till sitt team, som gråter mer under ett program än vad jag gjort under mina 21år, att denna man/kvinna är en hjälte och ska ha ett nytt hus.

Jag tror inte jag har problem med att folk får nya hus, herregud det är ju tusentals program där vi har personer som åker hem till folk och inreder rum och dyligt. Men där spills inga tårar.

Det är dem här jävla snyfthistorierna som jag faktiskt vill kräkas lite på. Så klart är det jättesynd om människorna och deras historier. Men det är samma visa om och om och om igen, och samma allvarliga blick som säger; "THIS MAN IS A HERO AND HE NEED OUR HELP"

Nä, ni om vill, glo vidare på det programmet. Men för att slippa en trasig TV eller en spya på golvet kollar jag hellre på vår älskade man som talar med hundar. Där är det lite spänning iallafall! ;)

lämnade kvar kollegorna med 20 i kö...

Mitt öga vann fighten. Jag pallade med en timme sen ville jag bara hem. Jag har sån smärta i bihålorna och i ögat och plus att jag nu går och fryser ständigt. Konsig förkylning detta blev. Sitter iallafall och väntar på att mitt te-vatten ska bli färdigt så jag kan bädda ner mig och sova bort smärtan (förhoppningsvis).

Det som kändes skitdumt var att lämna mina kollegor kvar med alla jävla svenskar i kö. När jag gick var det 19 i kö. Under tiden som jag satt i kö för läkaren blev kön upp mot 22 pers.

Det är typiskt svenskar att göra ALLT samtidigt. Som till exempelt när det handlar om att handla mjölk klockan fem i nio innan affärerna stänger. Så tänker ALLA, och detta resulterar i skitlånga köer då det faktiskt bara är två kassörskor av 10 kvar i butiken. Och då har svenskjävlar mage att säga; "kan ni inte öppna en kassa till?!"

Jag behöver ett nytt jobb!

Men nu är det dags för te och sen sova.

Snälla ring inte supporten i morgon.....

Nu är det dags att sova.

Ska jobba imorgon och tisdag, ska vi gissa på sisådär 15 pers i kö på varje språk kanske? Ska bli spännande och se vad summan av kardemumman blir.

Mitt högra öga har flippat ut totalt. Det gör APONT och så gråter jag på det hela tiden. Det ser riktigt knas ut, springer omkring en brud på stan som gråter med ett öga... Hm....

jävla nyår!

Var fan inte mycket folk på CenterSyd. Denna mellandagsrea är riktigt dålig måste jag erkänna. Finns inte mycket att hurra för. Dock hittar jag min nyårs outfit. Känner väl inte direkt en WOHO-känsla för nyår, så outfiten blir inte så WOHO heller. Tack NewYorker och Sisters för dessa utbud! ;)


godmorgon!

Sitter och gör mig redo för dagen, kokar ägg och dricker en kopp kaffe.

Jag måste visa vad jag sysslade med igår. Jag öppnade en flaska vin, kom på att jag inte ville ha hela flaskan. Vad gör man då?

Jo, man sätter på korken. Som såklart är för tjock för flaskan. Därför åkte kniven fram. Så här såg det ut i köket när jag kom in dit idag:



Men resultatet med blev okej..



Ska till CenterSyd idag med kusinvitamin och kolla rean lite. Ska väl försöka hitta något till nyår också. HÅLL TUMMARNA FÖR FAN!

TACK!

cat & cousinfight end up with......


En julgran på golvet.... Har man en kusin som är uttråkad och en katt som älskar att leka med den uttråkade kusinen så slutar det väl såhär antar jag..

Harry the hamster....


mina ljuva små ting!

Var och hämtade ut mitt paket idag från Ljuva Ting. De kommer passa SÅ FINT i min nya lägenhet. :)


Ska annars flörta lite med Tess om att dricka lite vin med mig ikväll. Hoppas på att mitt lockande sms får henne otroooligt sugen på vin! Hihi.





Jag överlevde!!

Puuuh! Jag överlevde rean. Måste dock säga hur otroooligt besviken jag är. Det var bara Gina Tricot som faktiskt hade ordentlig rea. De andra butikerna hade typ fesliten rea. BESVIKEN!

Köpte iallafall ett par tröjor, lite sjalar, smycken, och träningsgrejer. Passade även på att sola lite också. Så hann med mycket idag.



Jag fick tillbaka min SATC box idag som min kusin lånade ett tag. Snodde med mig hennes SATC the movie då också, blir väl lite maraton ikväll. MYSIGT VÄRRE!

vem räddar mig när jag blivit nertrampad under rean?

Jag gör mig redo för att traska ner i stan och se vad som finns öppet. Är dock lite nervös....


Så nervös att ögat gled ner ett par mm.....

ut och träna lite kanske?



Ska man dra sig ut på upptäcksfärd i rea-djungeln?

det blev massor av matthew istället för massa vin........

Fyfan va snygg han är. Kollar på Bröllopsfixaren som jag egentligen inte gillar. Men jag  måste kolla på den för att han är så himlans het. Moaha.

 

Jag och Stina drömmer oss bort tillsammans med Matthew...

  

Kan du vara snäll och vika mina kläder?

Hm.. Jag borde nog städa undan mina kläder. Senast idag försökte jag hitta mina nyinköpta byxor, denna hög tog mig ett par minuter att ta mig igenom!



vad händer ikväll?


Hilda....


Jag kom på att jag saknar Hilda nu när hon är ute och svänger omkring i världen. Det är ganska konstigt att man kan komma på det när hon åker utomlands. Annars brukar vi inte träffas ofta när hon faktiskt är i samma STAD som mig. Haha, det är konstigt. Men iallafall, HILDA JAG SAKNAR DIG!

Fuck, im gettin old!

Man inser hur gammal man börjar bli när man blir överlycklig över att få sängkläder i julklapp.


Hildas födelsedagspresent jag fick för ett par år sen fick vara med också.

Stinas julklapp!

Stina fick en julklapp av mig i morse. Hon var ju måttligt intresserad när jag glatt ropar: "Stina, titta så fint paket ska vi öppna, ojojojoj".

Omöjlig katt att fota, men bita i mina fötter gillar hon att man dokumenterar!


Hon behövde uppmärksamhet!


Hon började fanimej bita i kameran, bra uppfostran hon har fått!


Äntligen fick jag en ordentlig bild på julklappen. Titta inte på hur äckligt det är runt omkring. Det är näst intill onödigt att städa runt hennes matskål då hon äter med hela kroppen och slänger mat runt omkring sig! :)

Älsklingsmugg, snorig och julafton!

Sitter här och dricker te ur min nya SJUKT fina mugg från Lagerhaus. Jag har sjukt svårt för stora fina muggar, jag kan inte hålla Visa-kortet borta om en sån kikar fram.
    Skulle bara handla julklappar igår, men blev lite presenter till mig själv också. Först och främst denna vackra mugg. Sedan svängde jag inom Systemet också och inhandlade behövliga grejer.

Jag sitter dock inte bara och dricker te, nejnej. Jag sitter och tar tempen på mig. Det slutade på 36.4 så det var ingen feber här inte. Något positivt med denna förkylning iallafall. Får ta med mig näsdroppar och Strepsils idag. 



Nu ska jag kasta mig in i duschen och sen gå hem till mamma och fixa grejer innan alla släktingar kommer. Puuuuh!

GOD JUL!


skottlossning i stan

Va fan är det med folket idag? Det är ju faktiskt julafton i morgon! GRRR! Ush...

http://hd.se/landskrona/2008/12/23/skottlossning-i-landskrona-en/

Och här sitter jag och ojar mig över min förkylning som är störig medan människor skjuter varandra ute på stan. USH!


Ljushue!

Xmas Time!


God Jul!

tsärlek

Som alla andra kärlekstokiga kollar jag på Love actually ikväll.

Men det är mysigt med lite bekräftelse iallafal....




God juuuuul

leedigt

Denna dag är mycket märklig.....



kan man hata sitt jobb?

Jag tror man kan, JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ALLT SOM HAR MED SONY ATT GÖRA.

När jag flyttat in ordentligt i min nya lägenhet ska jag fan börja söka nytt jobb ordentligt. Idag hände inget märkvärdigt över huvudtaget. Samma dumma svenskar som är förbannat envisa och bara allmänt störiga.

Hör ni det, svenskar? NI ÄR STÖRIGA!!


Sista dagen i morgon sen blir det nio dagar ledigt. Skönt som fan!
GODNATT!

Ljuva Ting

Beställde lite småsaker till min nya lägenhet och har väl inriktat mig på lite romantisk känsla i badrummet. Äntligen får jag toaletten och badkaret i samma rum! I nuläget har jag dusch i ett rum och toaletten i ett annat. Lite jobbigt, har prylar utspridda överallt.


Hållare för bomullspads och en hållare för tops. Funderar på att köpa denna också:



http://www.ljuvating.com/kategori/varumarken/lisbethdahl/189

Sony som jultomte?

Fick julklappar idag på jobbet från Sony. En radiostyrd bil med feta Sony loggor och sedan ett par hörlurar.



Tror iofs inte att jag kommer använda bilen otroligt mycket. Fundering är att slå in den i ett snyggt paket och ge den i julklapp.

Äckliga katten finns med på bild också. Shysst att klena hennes jävla bajskorvar på golvet bara för att de sitter fast i röven på henne. Det första jag får göra efter jobbet är att torka golvet, woho. Fyfan vad jag älskar den kattjäveln!


I was there! Jordbävningen som skadade HEEEELA Skåne. Stolt skåning, eller nåt....

TJINGELING!

EFTERLYSNING!


Locka henne med öl så kanske hon kikar fram.

Om någon har sett denna dam under den senaste tiden så hör av er på en gång. Hon kan reagera på namnen Extra Fresh eller Tess. Sjunger ni "jag kallar hennes Tess" så kan hon bita till. Så förslaget är att ni håller er till mina direktioner..

Men hör av er om ni har sett denna Tess någonstans, min mobil hittar inte hennes mobil(er).

Läskig joggingrunda med beskydd av grisar!

Jag förstår ibland inte hur jag tänker. Jag orkade inte gå till gymmet, istället tycker jag att jag kan gå ut och springa lite. Runt nittonhundra på kvällen (NATTEN) springer jag runt i stan. Detta översätter man med att det är KOLSVART ute.

Fick ett litet manande meddelande på msn från min kollega; måste vara fööööösiktig!

Dock kände jag mig otroligt säker. Jag hade mina gris sockar på mig. Hade någon överfallit mig hade jag slängt av mig löparskorna (inte för att kasta dem på brottslingen) och bussat grisarna på honom/henne.



AAAAAAAAAAAAH



Ser ni en joggare med detta utseende så fundera inte på att överfalla henne. Kan bli en traumatisk upplevelse.

HEJ!



Min kamera luktar hallon och min tröja har blåa ränder.

CRYING BABY!

Sitter och dricker te. Jag blandade ihop Lust & Fägring tillsammans med Himlagott. Massa känslor svänger omkring ikväll. Vi kan skylla på att jag har mens och att det är därför jag får tårar i ögonen av att titta på två te sorter.



Min gran blev iallafall fullbordad igår genom att få belysning. Måste säga att det är otroligt fint! Känner att jag har fått det otroligt julfint här i huset mitt.

  

Den förste februari blir det dags för att ta mitt och Stinas pick och pack och (hihi, tre och på en mening) flytta till Helsingborg. Spännande! Och ÄNTLIGEN blir det en tvåa! Nu börjar jag grina igen (Det är på grund av mensen!!). Jag får äntligen bo i en tvåa, ett sovrum och ett vardagsrum. FANTASTISKT!!


/ Yours carro


viktnedgång!

Har nu gått ner 10kg! Har nåt mitt andra mellan mål. Bara fem kilo kvar till mitt största mål.