Jävla Youtube!

Fan, jag borde egentligen sova... Men jag fastnade på Youtube.. Suck.. Jag måste erkänna att jag har sjukt svårt för att hålla mig borta från att söka på Tommy Körberg. Förbaskat bra röst!




Kan även skryta lite med att jag har snackat med hans son Anton Körberg i telefon. Han ringde supporten och behövde hjälp med sin proffsprojektor. Dock har jag inte support på proffsprodukter inom Sony så fick därför hänvisa honom vidare. Men vi hade ett trevligt tre minuters samtal ändå! :)

Ännu mer rysningar!


Rysningar


Singel i min egen lilla bubbla...

Såg på Sex and the city ikväll med kusin vitamin anki ikväll.

Jag har alltid tyckt om denna serie förbannat mycket. Men jag måste säga att jag blev en aning besviken. FANTASTISKA kläder och sjukt mycket som hände i en enda film. Men det var inte Sex and the city.... Det var ett förbannat dåligt avslut på ett sjukt bra avslut för ett par år sen.

Det första jag sa till Anki när jag kom ut från bion var (förutom att jag var en aning besviken) att Samantha nu slutar som singel. Vad är detta? Jag var så överlycklig och har varit det i flera år efter att Samantha faktsikt hade ett hjärta. Visst, nu blev hon "sig själv" igen. Men jag älskade den mjuka Samantha också. Dem andra visste man redan att de skulle sluta bra med, herregud. Men huvudsaken var väl att alla slutade lyckliga eller något, bla bla bla.

Nej, jag gillade inte det. Jag som har gått i min lilla singel bubbla nu i ett och ett halvt år och levt lite på det där töntiga romantiska slutet i töntiga romantiska filmer. Till och med Samantha som var den lyckligaste singeln vi någonsin sett kunde mjukna för någon annan. Fan, jag är egentligen ingen blödig människa, det vet vissa. Jag är INTE romantik! Men de två sista avsnitten sitter jag nog som alla andra jävla blödiga brudar och grinar! Och detta är faktiskt bara på grund av Samantha. Jag kan inte ens beskriva den skillnaden det är på henne.

Men enligt denna film så blev hon sitt vanliga jag igen, singel, 50år och fantastisk. Jag antar att vissa kanske åldras ensamma. Och helt ärligt, det är också okej!

Dock ska jag fortsätta leva som singel och vara sjukt oromantisk, men ändå tro lite på det där lite mysiga, töntiga, romantiska och fantastiska slutet i filmerna.

HEJA MIG! ;)



what about love ? !