Slölyssnaren!

Wooh! Idag har jag gjort min första jingel med hjälp av Adobe Audition - Slölyssnare! Hur häftigt hade det inte varit att ha en egen webbradio hemifrån, exempelvis som vissa har sina bloggar? Men jag kanske inte komma långt på en webbradio med bara Adobe Audition och en sunkig mikrofon på datorn.


"Varför slötitta på TV när du kan slölyssna på radio!?"

FACE DROP

Lördagkväll,

var på bio med kusinerna - Prinsessa.

Sitter nu med mina blå naglar och tråkar, orkar inte göra något storartat för världen denna kväll. Det miraklet får jag ta hand om någon annan dag.

Hur är er kväll?


Som Jonas säger, "Min lilla skolflicka"......

Ska nog försöka dokumentera lite av min skoltid här. Det är riktigt bra att ha skrivandet igång för att lätt komma igenom det hela. Iofs har jag nog aldrig haft något problem med att skriva.

Första veckan är nästan avklarad. Har en föreläsning i morgon från 09.30-12.00, en introduktion om ljud.

Första dagen var väl okej, kände mig sjukt vilse när jag kom dit. Skolan delar byggnaderna tillsammans med ett gymnasium och jag vågade inte riktigt hamna fel. Tänk om jag hade stått och väntat bland massa gymnasiepluttar. Hade varit en syn.

Sedan har vi haft en föresläsning denna veckan om röstvård. Jag föll pladask för den föreläsaren, Per. Han var så sjukt duktig på det han sysslade med och verkligen fångade mig.
Han ställde en fråga om vilket som är vårt älskljud och vårt hatljud. Jag tänkte direkt på att jag bara älskar att lyssna på honom. Han kunde prata på ett mycket behagligt sätt!

Dock känner jag mig otroligt pressad. Jag har sådan prestationsångest som får mig att storkna! Mina krav på mig själv är otroligt höga och jag förväntar mig att jag ska kunna allt när jag börjar en utbildning. Därför har jag tyvärr i tidigare utbildningar gått i väggen. Jag fick en chock över hur lite jag kunde, och fick därför dåligt självförtroende.
Denna gång ska jag utbilda mig till något som jag verkligen vill arbeta med. Därför försöker jag vara öppen för all information och har väl accepterat min okunskap. Typ...


Hej, mitt namn är C a r o l i n e  J o h a n n e s é n och jag ska utbilda mig inom Radiomedia.


Visst ser jag ut som en seriös student?
Frågan är då - var är mina skolböcker?
To be continued.....