lokal kändis!

Haha, är en lokal kändis nu.
För jag är med i tidningen, WOOOW! Hahaha!
Det är bara att läsa och njuta av all trevlig info. Men bilden är ju nästan skandal. Stort bevis på vilken stressad och arbetande kvinna jag är. Ser sjukt trött ut. Inte konstigt eftersom det den veckan (förra veckan) ringde så sjukt mycket och vi var typ massa huvuden kort. Men men, jag bjussar på det!

http://hd.se/familj/2007/07/16/hoppas-paa-presentkort/

ONSDAG! :)

image150

10DAGAR

Passar kusinernas lägenhet nu. Är väldigt skönt faktiskt. Köpte hem 10pack nudlar igår, som jag tänkte leva på! Haha. Nudlar och räksallad. Fin kombi!

Nu är helgen snart slut. Suck. Det går för fort! Man glömmer att njuta lite faktiskt. Men en sak som är positiv med att helgen tar slut snabbt är att det då går snabbare till min födelsedag! 10dagar kvar nu. Wiho.
Men först ska det vara karneval också! Ska bli grymt roligt! Extra Fresh-favoriten Måns med Cara mia ska spela. WIHO. Jag ser två rumpor stå och shaka på torsdagkväll! Haha.

Vad hände i helgen då?
Som vanligt blev de lite förfest med töserna Nina och Tess i min nuvarande lägenhet. Blev en del Disney-partymusik och en och annan byxa som sprack. HAHA. Sen drog vi ner i stan och Akropolis. Liveband och massa dans. Och helt annat folk än vad det brukar vara. Faktiskt jävligt trevligt.
Sen avslutades natten med lite Disney-efterfest och sen blev det sömn i soffan.

Igår slöades hela dagen bort. Drog till Sibylla med bakis-nina och tess. Haha! Sen blev det lite filmkväll at my place. Sammanlagt lyckades jag påbörja på fem filmer den kvällen. Såg bara klart på två av dem. Tre av dem var efter att Tess och Nina hade pysit hem till sitt, för att jag skulle hålla mig vaken. Vilket egentligen var onödigt.


DANE COOK. Vem tackar nej till honom?!


ny mobil!

Idag köpte jag en ny mobil.
Lyckades få min matlåda i min väska och allt lyckades hamna på min kära mobil. Så den dränktes i köttfärssås.
Rest In Peace!
Det som då var mycket bra med denna händelsen var faktiskt att jag ändå hade planer på att köpa en ny mobil. Batteriet på min gamla började dumma sig. Så nu sa Gud (genom att spilla ut köttfärssås): KÖP EN NY MOBIL, FÖR FAN!


Den är så grann!