ZzZzZzZZzZzZ!!

Idag var det en väääldigt lugnt dag på jobbet. Tog 18samtal mellan 10-14. Sen pös jag och fyra andra ut och provade lite kameror och en av våran GPS. Så lugnt var det. Och då var vi även en man kort.

Det var en man som blev så lycklig över att jag hjälpte honom med sin kamera att han ville ge mig en belöning. Haha, jag sa att jag nog får återkomma då för jag kom inte på något då på rak arm. Haha. Härliga människor det finns. Han lät till och med väldigt snygg!

Jag kommer nog hoppa isäng tidigt ikväll, är så FÖRBANNAT trött!

image146

i neeed....

föresten, jag börjar få abstinensbesvär..

I NEED A MAAAN!


Till och med denne FUL-SNYGGE-TÖNTEN från Scrubs är så het! Kom och ta mig för helvete!


Its okay, Im okay, don´t worry!

eat a baby!?

FYFAN va proppmätt jag är nu. Carro har en tendens att alltid stanna kvar på kalasen och "vänta in alla gäster" (för att få äta mer av den goda maten, givetvis). Satt och väntade på Sebe i evigheter, men så visade det sig att han jobbade sent, blä på sånt. Men Anki kom hem med Erik iallafall.
Men vi hade trevligt, kom vid två och stack hem vid åtta. Och käkade, och käkade och käkade. Och Maria andades in helium hela kvällen. Lekte även med Filippa litta när de var där. Jag vill äta upp henne, hahah.


Söt-skit-ungen på julafton.

Busmus!!

Idag fyller fismaria år. Haha. Eller nej, alltså jag har ju för mig att hon fyller år den siste maj, haha. Får fråga henne sen. Haha, bra koll jag har.

Var på gymet idag och fick bättra på brännan lite i solariumet. Var ju längesen det var fint väder och solningstider. Och idag hade jag råd att lägga en 50lapp på solning. Woho.


Såhär busig är jag idag.

välkommen till sony, du pratar med caroline!!

Helt slutkörd från igår. Haha. Iofs var det ingen vidare VILD kväll, men roligt var det givetvis! Man har alltid roligt med Extrafresh-Tess! Haha. Började med förfest hos Nina och en och annan dildo, HAHA. Sen pös vi ner till stan och Baggens där jag sprang på sötis-Martina. Haha, hon som snubblar hem! Hihi. Där dansade man litta och sen käkade jag pölse, som vanligt. Haha. Men det var en rolig kväll för att sammanfatta.

Har nu målat naglarna så fina så! Hihi, fransk manikyr. Är man bakis och uttråkad är det ett utmärkt tillfälle att fixa naglarna. Dock lite skakig på handen, men det blev ändå jävla bra!

I morgon blir det firande av kusin-Maria och förhoppningsvis en sväng till gymet.

weekeeeeend!

I morgon är det fredag och det ska bli så förbannat jävla skönt! Lite helg med festligheter. Blir något partaj i morgonkväll och på lördag får man väl se vad som inträffar. Vet iallafall att det kommer bli PIZZA i morgon, WIHO. Som jag har längtat. Har inte ätit det på år och dar och har gått och trånat efter det i två veckor. Var dock mer än två veckor sen jag käkade det. Men det var två veckor sen jag började bli sugen på det. Så ÄNTLIGEN!

Tog sex nya samtal idag, Carro börjar bli grym. Men har ju jävligt mycket kvar att lära. Helt galet va knasiga frågor vissa kan komma med. Men men, det är väl det som är mitt jobb. Att få alla knäppa blondin-frågor (tsss) från svenska folket.

SO LONG!

första samtalet!!

Idag hade jag mitt första samtal med en kund. Ett samtal ledde till fem samtal sammanlagt. Woho. Kändes jättebra och fick ändå en del kluriga frågor som man fick klura och fixa med.

Nu är det iallafall bara snart en månad kvar till min första lön, WOHO! Längta, Längta, LÄNGTAAAA! Shoppa, shoppa, SHOPPAAAAA!! Haha.

TICK TACK-MAIL!!

Idag fick MOI ett tack-mail. Lite stolt blir man ju då de flesta spärrar upp ögonen och utbrister; REDAN?! Haha. Kunden tyckte att jag hade svarat på hans mail så snabbt och önskade mig en trevlig sommar och sådär. STATUS.
image138


Och i morgon blir det dags för telefonen. Jag kommer inte kunna sova i natt! Jag kommer drömma; VÄLKOMMEN TILL SONY, DU PRATAR MED CAROLINE! Haha, scary.

GAAAAH!!

Guuud, vilket begär jag får! (FAN TA DIG TESS!!)

Kolla bara på detta, vattnar det sig inte i munnen så säg!?!?!

image137

NEHEPP

Hm, jag börjar inte alls på linan i morgon. Det blir på onsdag istället. Utbildningen idag blev framskjuten till i morgon då det var superstress idag, drygt 40samtal per skalle. Då det brukar vara drygt 25-30 per skalle annars. Så det var en stressig måndag för de små stackars liven. Så jag fick sitta och svara på maila och lyssna på de andras samtal idag. Men på ONSDAG ska jag ut på linan, all by my self. OJOJOJ!

hejdåååå!

Nu ska jag iväg till jobbet!
Imorgon börjar jag på linan, AAAAHH!

min helg

Denna helgen har jag varit väldigt aktiv.

FREDAG:
  • Jobbade från 8.30-16.30
  • Planerade in min lördag till en städlördag

LÖRDAG:
  • Jag städade rummet
  • Jag tittade på Bröllopsfixaren innan jag somnade
SÖNDAG:
  • Tränade på gymet, 20min styrka och 30min kondis
  • Rakade benen med en dålig rakapparat

Grymt va?!

Två veckor har gått!

Nu har jag min andra lediga helg från jobbet. Och det känns underbart. Iofs var vi lediga i torsdags också så kändes lite konstigt att komma till jobb i fredags, kändes som måndag. Men icke sa nicke, det fanns en hel helg kvar att utnyttja också! HÄRLIGT.

Men det går iallafall framåt på jobbet, har nu lärt mig att maila med den interna mailen och svara på kundernas mail. Svarade på sex mail (WOHO) och mentorn tyckte jag var grym. Haha. Iofs fick jag en del hjälp med svaren men lite har jag ju lärt mig. Tex att Sonys drivrutiner inte stödjer Windows Vista och om någon stackars kund har slängt de gamla drivrutinerna på sin dator och switchat till Vista, POOR YOU! Jag fick även ge tips till en man med husbil om vilken TV han skulle ha med sig i bilen. Jag är så jävla grym, moaha. Det går framåt med snigelsteg. Men de är roligt. Fast har inte börjat ute på linan ännu, det blir på tisdag. Jag kommer fan skita på mig!
 
Jag har ju redan hunnit att bli något jävla hot. Verkar det lite som iallafall. Tjejerna (tjejen) pratar redan om att grabbarna raggar på mig och de (hon) ger mig onda blickar. Men jag tar dessa onda blickar (som kanske inte ens är onda blickar) och vänder om det till ett leende tillbaka! Varför vara sur när man kan vara GLAD!

Lindas 20årsfest var föresten SKITROLIG. Jag hade roligt hela kvällen igenom. Önskade bara att de kunde fortsätta hela natten lång, men festen "stängde" ett. Och alla gick hem och sov, Inkl jag. Jag var ju illa tvungen. Och delade säng med en katt. Kändes nästan som att sova med en karl då jag fick anpassa mig för att inte störa honom. HAHA. Hade iofs två villiga pojkvar på ovanvåningen som jag kunde vända mig till. Men jag var inte RIKTIGT sugen på dem, haha!


Det blev inte så många bilder den kvällen, kanske för att vår kära Hansson inte hade alla fåren hemma den kvällen och yrade mest omkring. HAHA! :)

HANSSON!!

I morgon blir Hansson, världens bästa hansson 20år! Wiho. Såklart firar vi det samma jävla dag. Så perfekt med röda dagar! ;) Ser fram emot det. Haha.

image131
Jag brunhårig och vår underbara Hansson med partyhatten i högsta hugg!

DAG ETT!!

Idag hade jag min första arbets/utbildningsdag på Sony! Jag tror jag kommer trivas jättebra, speciellt med de teamet. Alla var jättesnälla och man kände sig direkt som en i gänget. Och måste säga att Sonys team lätt verkar vara den tajtades gruppen på stället. Kom ut från utbildningssalen för lite rast och då ligger nästan hela gruppen i en av sofforna på varandra och chillar i fem minuter. Haha, jag menar WHY?! Men sånt gillar jag. Jag presenterade mig som rolig och jag tror jag passar ganska bra in där!

Arbetsuppgifterna i sig kommer nog bli en riktig utmaning. Jag ska ju verka mer kunnig är vad kunden är. Men det kommer bli bra med tiden. Har nu sex månaders provanställning där och sen får vi se om jag får tillsvidare! Men så jävla gött att ha heltidsjobb, inget tråkigt deltids där man kanske rings in när de behövs och kanske måste jobba helger. NOPE, inget sånt för mig! MOAHA!

Hade föresten roligt i helgen, haha. Iallafall i fredags. Drack lite vin med Tess, hittade sovplats och hade mysigt! Väldigt bra fredagskväll/natt.


Det är fan snart student för alla ynglingar nu. Det var fan snart ett år sen! GUD va tiden har gått fort. Och för att hedra min fina student så sätter jag upp denna bilden. Bilden längst till vänster är från studentbalen.

CIAO BELLE!


Mika - Grace Kelly

Oj, sicket glapp det blev. I donno why! Blev helt off på bloggfronten. Pallade inte sitta vid datorn bara. Kanske också för att kära Tess har varit hemma från pojkväns-lund och haft möjlighet att leka med mig i stora mängder, me like!

Var en fullsmockad helg med fest och fest och åter fest.
Fredag var det temafest med tess sis. Pims & Hoes, haha. Själv hade jag väl velat ha nåt mer roligare som att klä ut mig till jultomte eller något. Men det funkade med att vara en hoe också. Det blir nämligen vad man gör det till. Och jag gjorde det till en rolig kväll. Inte direkt stolt över min utstyrsel då jag ser förbannat trashig ut, men det var ju meningen så, mission completed!



Första fotot är klockren! Tess stöter till mig och mitt vin far åt alla håll! Perfekt fångat!

Hilda har kommit hem nu, från Australien. Haha, känns så underbart att vi älskar att hon är hemma och hon hatar att hon är hemma. Man känner sig så saknad! Haha.
Ute kvällen var jättekul då vi (Hilda, Erica, LindaH och jag) för det mesta yrade omkring i hbg och pös in och ut på krogarna. Hilda träffade sitt ex och jag raggade sovplats. Blev inget med det tyvärr då jag bangade, JÄVLA MIG. Men vi hade roligt och det var skitroligt att träffa Hilda igen, singlarna i gänget! ;)



Snart är det måndag och då börjar jag jobba. Spännande värre. Är även inbjuden på Sonys Roadshow på torsdag. Tydligen, haha. Sony ska visa upp deras senaste och hetaste produkter plus en liten matbit att tugga på. Bra börja på de nya jobbet, lära känna teamet lite. NAJS!

SO LONG!