Ibland skäms jag över att vara svensk......

    

(Detta har jag säkert klagat på innan)

Va fan är det med människor?! Satt med en kund i 50minuter och försökte få rätt på en GPS jävel och hans dator var helt fucked up. Detta slutar med att jag ber honom prova på en annan dator. Resultatet av det var: "Men nu går jag in här på utforskaren och öppnar upp Mobile Device, bla bla bla bla... Ska jag radera något där kanske? " Han ville inte släppa mig, så jag säger: "Snälla, det bästa är att du provar på en annan dator, skulle jag börja gå in och pilla i din dator så kan jag förstöra den. Vill du att jag förstör din dator?"

Efter mycket ojande och suckande från hans sida säger jag, Nu provar du på en annan dator, det finns inte mycket mer jag kan hjälpa med härifrån! Då får jag tillbaka ett, jajaja okejdå... KLICK...

Efter 50min av förslag-och-tips-och-sitta-och-hålla-handen och sen komma fram till att det måste vara något med datorn får jag ett KLICK i örat. Jävla människor. Jag har iofs jobbat med denna typ av människor i snart två år, men inte blir jag van vid beteendet för det.

Tänk att svenskar kan ha sånt otroligt rått beteende. Det ska vara klaganden och motsäganden hela tiden. Och detta är faktiskt BARA FÖR ATT. Ibland ringer svenskar supporten bara för att klaga, för att något inte är som de vill ha det. Sedan blir de aldrig nöjda med svaret de får, de ringer oftast och har redan förväntat sig ett typ av svar. När det då inte blir så, då jävlar blir det liv i luckan, fast vårt förslag säkert är mycket bättre och enklare.

Summan av kardemumman: Det är fantastiskt att vara svensk!

Im gonna drink my money...

Jag försöker lyssna på sorgliga låtar, tänka på något sorgligt eller kolla på sorgliga program.

Men jag kan fanimej inte gråta!

Under en period har jag känt mig stressad, typ undermedvetet. Förmodligen på grund av flytten och mycket som händer på jobbet och på grund av personer som ger en kärleksförklaringar men sen ångrar sig men fortsätter ändå flörta som vanligt. Detta tär på mig som fan.

Och det hade varit så enkelt om jag bara fick böla ut för en dag. Men jag är snustorr.

Borde jag vara glad över detta? Att jag inte kan gråta? Det brukar ju heta Skratta eller gråta - det är livets gåta.... Eller något! ;)

Om nån får mig att gråta genom någon kommentar ska denne få ett pris! ;)


Denna söndag har Caroline....

Handlat ljus ifrån Ljuva Ting.
Detta är doftljus som jag har hört mycket gott om. Det var så många som jag ville ha, men jag slog till på två stycken á 119kr och sedan 20% rabatt.



Goodmorning Yankee Candle - En härlig doft av varma frukostmuffins med arom från söta päron och väldoftande citrusfrukter.

Country Linen Yankee Candle - En härlig doft av en frisk fläkt genom ett öppet fönster en solig vårdag.


Handlat på Mihi.se
Har spanat lite på dessa örngott ett tag. Hade svårt att välja mellan två stycken, men det blev denna med alla söta hjärtan.




Handlat på Inreda.com
Jag handlat lite småprylar där. Små brukar till mitt smink för att kunna blanda. Sedan köpte jag hängare för rakhyvlar, jag är så trött på när det ligger massa rakhyvlar här och där och dräller. Jag kunde inte välja vilken färg jag skulle ha då jag inte har bestämt mig ännu vilken färg det ska vara i badrummet. Jag är sjukt sugen på lila så därav det lila valet. Men sen om jag inte kan bestämma mig eller kommer fram till någon annan färg har jag den andra. Perfekt!



Funderat ut vilken soffa jag vill ha på Bolagret.
Jag väljer mellan två stycken, antingen den för ca 10.000kr eller den för ca 6000kr. Jag ska sittprova först innan jag bestämmer mig är det tänkt. Tråkigt om jag köper en soffa för 10.000kr och visar sig att den är obekväm.


ca 6000kr                            ca 10.000kr



GOD NATT!
/carro

Denna vecka har jag.....

Haft plattat hår            Haft flätor

             


Hämtat nycklar till min nya lägenhet i Helsingborg (inflytt blir den 7februari).

  
Kök                          Sovrum                     Vardagsrum

Tränat som en gnu!


   

Handlat nya muggar, skålar och andra småprylar till köket.

   
Mugg                        Mugg och skål                  Bling bling shotglas


Kommit fram till att ARGA SNICKAREN på något sätt är het som fan!



I min walkman på bussen i morgon....


Har mamma och jag samma fotogener eller vadå........

Jag märkte en liten sak när jag skulle snacka med min kära moder på msn. Vi har i princip samma msnbild. SCARY!!!


YO!



Jag orkar inte med Sony längre.....

Söker ni någon donna som kan en del om teknik och är ganska glad och trevlig så plingelinga mig!

dagens val av moderna outfiter

Jag har hört att det är inne med att ha pannband. Jag kände att min myskväll skulle gå i modets tema.

Är jag inte fantastisk snygg?


huh, jag är blödig ikväll....


TSJINGELINGE!

Gott nytt år!



"öh duuu, mannen... schkåål"....